30 dagen blog challenge | Deel 1

blogchallenge blond en bruin

30 dagen blog challenge

Zoals wij onlangs lieten weten doen wij op onze manier mee aan de 30 dagen blogchallenge. Nee, we posten niet 30 dagen een blog, maar hebben de 30 vragen samengevat in 6 blogs en zo posten we iedere week 5 vragen. 

Vandaag zijn de eerste 5 vragen aan de beurt. Deze week beantwoord Marianne de vragen.

Vraag 1. Recente foto en 5 weetjes over mezelf

Marianne:

1. Ik ben een echt familiemens.

2. Ik kan niet tegen onrecht, dan word ik ontzettend boos. Als ik ontzettend boos ben ga ik huilen.

3. Ik ben best creatief en vind heel veel leuk.
Haken, superleuk, maar doe het te weinig om het onder de knie te krijgen,
Bullet Journal? Superveel creatieve ideeën maar ik maak het niet af waardoor ik steeds met halve pagina’s blijf zitten.

4. Ik werk nu al ruim 12,5 jaar in de Horeca. Daarvoor wilde ik naar de politie-academie, maar daarvoor moest ik mijn ogen laten laseren. Dat zag ik niet zitten dus ben afgehaakt. Als tweede keus werd het verpleegkundige. Tot op de dag van vandaag heb ik daar af en toe nog best spijt van dat ik toen niet doorgezet heb. Maar ik heb nu ook een ontzettend leuke baan. Wie weet wat de toekomst brengt en laat ik me ooit nog omscholen, maar voor nu vind ik nog genoeg uitdaging in mijn huidige baan!

5. Mijn man was eerst “gewoon een vriend” zo werd hij ook door de familie genoemd als ik weer op pad was met hem. Ik heb hem eerst zelfs afgewezen en wilde alleen vrienden blijven. Maarja, de liefde overwon 🙂 en nu zijn we al 11 jaar gelukkig (soms ook niet, laten we wel reëel blijven) met elkaar 🙂

blond en bruin blog challenge

Vraag 2. De betekenis van de naam van onze blog

Dat is ontzettend simpel. We waren een naam aan het bedenken en konden niet echt wat bedenken. We vonden dat er al teveel … schrijft, …blogt enzo waren. We wilden juist iets aparts daarvan.
Ineens bedacht ik (Marianne) me waarom doen we niet Blond en Bruin. Een van ons is blond en een van ons is bruin. 

Vraag 3. Mijn vroegste herinnering

Ik krijg van mn broertje altijd te horen dat ik van vroeger zoveel weet, maar als ik nu moet gaan nadenken wat mijn eerste herinnering is, is dat dan denk ik van toen ik een jaar of 3 was.
Als ik vroeger ziek was of ziek werd kreeg ik altijd nachtmerries (hierover binnenkort meer).
Ik was toen dus ook ziek en was er heilig van overtuigd dat mijn vader een ongeluk met de auto gehad had. Mijn moeder heeft nog met mij uit het raam staan kijken om te laten zien dat de auto er gewoon stond en er niks aan de hand was, maar ik zag toch echt de auto op zijn kant voor het huis liggen.

Vraag 4. Onze gezinssamenstelling

Ik ben getrouwd met Danny en samen hebben wij 2 kinderen. Senn van 5,5 en Saar van 3,5. Zelf kom ik uit een gezin van 3 kinderen. Ik heb 1 broertje en 1 zusje.

Vraag 5. De inhoud van mijn tas

Op dit moment vrij weinig. Ik schommel een beetje tussen mijn dagelijkse tas en mijn strandtas. In mijn dagelijkse tas zit een fles water, mijn portemonnee, wat maandelijkse noodgevallen dingen en heel veel papiertjes en bonnetjes. Als ik mijn strandtas mee hebt zit er mijn portemonnee, de zwemspullen en wat restant schelpjes in!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge