Meekijken met Marianne #18 | Werk, Weekend en Moederdag

weekoverzicht

Meekijken met Marianne

Wat gaan de weken toch weer snel! Ik heb afgelopen weken veel extra maandagen vrij gehad ivm pasen en de waterpokken bij de kinderen, dus deze maandag stond er een extra dagje werken op de planning. Benieuwd wat we nog meer gedaan hebben deze week? Lees snel verder!

Maandag

Een extra dagje werken deze week. Daarnaast had ik ’s middags ook nog een aantal gesprekken. Hierdoor moest ik mij na 18-en heel erg haasten om op tijd Saar op te halen. Een paar minuten voor half 7 stormde ik binnen en reed daarna door naar mijn tante waar gelukkig een hapje eten voor ons klaar stond! Danny moest vanavond werken dus het was een gehaast avondje. Ik was blij dat ik daarna met de voetjes omhoog kon.

Dinsdag

Vanochtend moest de auto even naar de garage. Een werkje waar ik wel even op kon wachten. Echter duurde dat bijna een uur! Gelukkig was Saar in een goede bui en heeft ze lief gespeeld. Nog even snel wat boodschapjes halen en toen was het alweer tijd om Senn van school op te halen voor een broodje. Senn weer naar school en Saar een klein slaapje. Het was mooi weer toen het weer tijd was om Senn op te halen van school dus we waren lekker op de fiets. Ik had nog een klein akkefietje met een ander kind die ik per ongeluk mee nam :-O maar daarover later meer. We gingen nog even snel de speeltuin in en daarna naar huis. Ik was ’s avonds naar een netwerkavond bij de Sligro. Leuke avond met lekker eten!

   

Woensdag

Ook vandaag weer een drukke werkdag. Een aantal afspraken voor een nieuw systeem en website kost toch aardig wat tijd. In de avond niet zo heel veel gedaan. Ik geloof dat ik lekker op de bank gehangen heb en op tijd naar bed gegaan ben.

Donderdag

Senn en Saar naar school en het KDV gebracht en daarna snel door naar het werk. Op donderdagen ben ik altijd alleen op kantoor. In de middag draaide ik nog een partijtje mee. Ik was pas om 21.30 thuis dus nog snel even een serie gekeken met Danny en naar bed.

Vrijdag

Gebroken word ik wakker. Saar had er weer een flink potje van gemaakt vannacht. Tussen 02 en 03 leek het wel alsof ze door de Duivel bezeten was. Wat een stemgeluid kan dat kind produceren zeg. Gelukkig is Senn overal doorheen geslapen. De kinderen gaan vandaag lekker een dagje spelen bij oma en ik een dagje werken. ’s Avonds komt Picnic weer de boodschappen bezorgen en haal ik nog snel even wat andere boodschapjes.

Zaterdag

Danny moet werken vandaag. Ik ga met de kinderen even een kleine boodschap brengen bij hem en daarna koffie drinken bij mijn vader. In de middag vallen de kinderen allebei op de bank in slaap. Senn mag ’s middags met mijn vader en opoe (mijn oma) mee naar een pannekoekenrestaurant. Voor Saar bak ik zelf pannenkoeken en we halen nog een lekker ijsje. Mijn vader brengt Senn weer terug en blijft nog even gezellig plakken.

opa leest voor

Zondag

Vandaag is het moederdag. Danny en Senn sneaken de kamer uit en ik blijf nog even liggen. Even later hoor ik ze samen fluisteren en ja hoor, daar komen ze de kamer in. Ik krijg een dikke kus en knuffel van ze en ze hebben een cadeautje voor mij gemaakt en gekocht. Van Senn krijg ik een mooi waxinelichtje en van Saar een geverfde pot met toffees er in. Ook krijg ik van de kinderen en Danny nog een cadeaubon van een rijschool! Ik heb 2 uur motorrijles cadeau gekregen! Hoe gaaf!!! Na het ontbijt gaan we snel mijn schoonmoeder ophalen. De kinderen blijven even bij opa en ik volg met mijn schoonmoeder een lesje Bodypump (gegeven door Danny). We sluiten de ochtend heerlijk af met een bezoekje aan het zwembad en in de middag doen we niet zoveel meer. Danny kijkt de F1, Saar slaapt en Senn speelt met de buurjongens. Eind van de middag drinken we nog even snel koffie bij mijn schoonvader en bonusschoonmoeder.

moederdag sporten

 

Zoals je kunt lezen was het weer een behoorlijke drukke week. Komende week staat er ook weer een ontzettend drukke week gepland met een extra dag werken. Hebben jullie ook zo’n drukke week?

3 comments on “Meekijken met Marianne #18 | Werk, Weekend en Moederdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge