Mijn week in een Notendop #6 | appartement verkocht, verslapen en een heerlijk weekend

blond en bruin notendop

Mijn week in een notendop is deze week iets uitgebreider 🙂 Het was weer een volle week!
Ons appartement was definitief verkocht, we gingen uit eten en hadden een heerlijk weekend! 

Maandag
De week heerlijk begonnen met een lees bodypump. Saar speelde heerlijk op de opvang op de sportschool. In de middag kwam er een berichtje van de makelaar of wij de ontbindende voorwaarden nog een keer een week konden opschuiven. Na goed overleg met onze tussenpersoon en de tussenpersoon van de kopers besloten om deze een kleine week op te schuiven, maar niet onze eigen ontbindende voorwaarden voorbij te gaan.

Dinsdag
Vandaag een rustig dagje. De dag begint enorm goed! Ons appartement is nu definitief verkocht. De kopers hebben de financiering rond en kunnen er niet meer onder uit. Ik begin vast met spullen uitzoeken en breng 2. van de 3 dozen met leesboeken naar de kringloopwinkel
Senn gaat na schooltijd bij een vriendje spelen dus kan Saar in de middag wat langer slapen. Daarna door naar zwemles en in de avond werk ik een uurtje om een partijtje af te breken.

blindenbruin boeken

Woensdag
Ik begin de ochtend wat later. Het is open inloop op de een van de 2 basisscholen die we op het oog hebben voor Senn. Daarna gaan we snel door naar het werk. ’s Avonds gaan we met vrienden uit eten om de verkoop van ons appartement te vieren.

Donderdag
Wanneer ik ’s morgens wakker word schrik ik mij rot! Het is 8.15! Senn op tijd op school krijgen gaat hem dus niet worden. Snel spring ik uit bed, maak Saar wakker, kleed de kinderen aan en geef ze te eten. Uiteindelijk zit Senn om 09.00 in de klas. In de avond gaat Saar logeren bij oma.

Vrijdag
Na ene lange dag werken leg ik de kinderen op bed en duik er zelf ook snel in. Danny is tot laat aan het werk op de sportschool.

Zaterdagochtend sta ik vroeg op. Er moeten boodschappen gedaan worden en we gaan oppassen op ons neefje. In de middag doe ik de rest van de boodschappen en loop ik door het centrum. Ook koop ik gelijk wat sinterklaascadeautjes voor de kinderen. ’s Avonds speel ik een spelletje met Senn. Ik heb een aantal vakken getekend op een papiertje en we gooien met dobbelstenen. We tellen de ogen en zoveel vakjes mag sent dan inkleuren! Hij vind het ontzettend leuk!

blindenbruin dobbelspel

Zondags slapen de kinderen redelijk uit. De een wordt half 7 nieuwe tijd wakker en de ander 7 uur. Niet slecht! Verder maken we het huis aan kant want de kopers komen een kijkje nemen. Tijdens de bezichtiging was alleen zij aanwezig. Hij had het huis dus nog niet gezien. We spreken wat dingetjes af wat ze overnemen. Daarna gaan we bij mijn vader langs en blijven daar eten. Mijn zusje kwam toevallig ook nog langs en daar moest natuurlijk ook mee geknuffeld worden.

 

One comment on “Mijn week in een Notendop #6 | appartement verkocht, verslapen en een heerlijk weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge