Meekijken met Gerdi #17 | Druk druk en naar Zooparc Overloon

Het was weer druk deze week, maar wel met een leuk uitje.. We gingen namelijk naar Zooparc Overloon kijken jullie weer mee?

Maandag

Helaas de vakantie van Benthe zit er alweer op en de ochtendspits begint weer.. Nadat we Benthe wegbrengen halen we het zoontje van de gastouder op. Zo leuk om de jongens, ze schelen precies 2 weken, samen te zien spelen. Ondanks dat delen soms lastig is spelen ze ontzettend fijn. Nadat de bengels ’s middags lekker slapen halen we Benthe uit school en spelen ze met z’n 3tjes lekker buiten. ’s avonds besluit ik de eerste laag beits op de mud kitchen te verven, zodat we hier in het weekend weer mee verder kunnen.

Dinsdag

Voor mij gelukkig nog een dagje vrij.. Youri en ik poetsen het huis en spelen lekker samen! Dit kleine aapje wou graag even bij de buurvrouw in de tuin spelen.Wat een heerlijk ventje is het ook.. ’s middags gaan we weer naar zwemles waar het erg goed gaat, Benthe zwemt helemaal door het gat! Hopelijk mag ze binnenkort met kleren aanzwemmen en komt A dichterbij.. ’s avonds doe ik nog wat voor m’n studie.

Woensdag

Mijn eerste werkdag deze week. Het is zoals gewoonlijk lekker druk en de dag vliegt om. Om half 6 ben ik vrij en fiets langs de snackbar om wat frietjes te halen, want ook Hilke had een drukke dag met veel heen en weer fietsen. Daarom maakte ik vandaag helaas geen foto’s..

Donderdag

Ik werk vandaag een korte dienst, omdat ik komende nacht weer eens bereikbaarheidsdienst heb. ’s middags haal ik Benthe uit school en ga dan naar m’n schoonouders die op Youri hebben gepast. Daar drinken we nog een kopje thee en gaan dan snel richting het werk van Hilke om hem daar op te halen. We gaan namelijk met m’n moeder en schoonzusje naar de dodenherdenking in kamp Westerbork. Iets wat ik al vanaf kleins af aan doe en nu graag voortzet. We eten snel een hapje mee en fietsen dan richting het kamp. Altijd indrukwekkend hoeveel mensen erbij aanwezig zijn en de verhalen van overlevenden. Ook zingt Douwe Bob nog twee mooie nummers en zijn we natuurlijk 2 minuten stil voor alle slachtoffers die de verschrikkelijke oorlog heeft veroorzaakt.

Vrijdag

Joepie eindelijk eens een bereikbaarheidsdienst waarbij ik niet ben opgeroepen.. dus vandaag lekker een dagje thuis bij de kids. Hilke moet helaas deze bevrijdingsdag gewoon werken.. Benthe brengen we aan de eind van de ochtend naar een kinderfeestje. Youri en ik doen wat wasjes en bouwen mooie huizen van Duplo. Als Benthe weer terug is wandelen we nog een eind en is de dag alweer voorbij..

Zaterdag

Vannacht helaas wel een aantal keer gebeld, maar dat mag de pret niet drukken. We zijn lekker samen thuis en we prutsen wat in de tuin. Ook gaan we nog even aan de slag met de mud kitchen en zo wordt het al met al steeds meer af. ’s avonds als de kindjes op bed liggen zetten we lekkere hapjes op tafel en kijken wat films op netflix!

Zondag

Vorig jaar kregen we een cadeaubon voor een dierenpark en eindelijk maar toch hebben we tijd en is het weer redelijk! Dus we gaan richting zooparc Overloon.. Na bijna 2 uurtjes in de auto komen we aan bij een super mooie groene dierentuin. We vermaken ons prima de hele dag en ook de kinderen zijn enthousiast, binnenkort lezen jullie een uitgebreid verslag van ons dagje weg. Op de terugweg eten we nog lekker patatjes en rijden dan snel naar huis, morgen weer een normale dag aan het werk helaas.

Weer een drukke week, maar wel een hele leuke afsluiting! Hebben jullie nog iets leuks gedaan dit weekend?

2 comments on “Meekijken met Gerdi #17 | Druk druk en naar Zooparc Overloon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge