Meekijken met Marianne # 26 | Werken, sporten en Rijnweek

meekijken met marianne

Afgelopen week was een heftige week! Ik werkte veel, begon met de 90-dagen killerbody challenge en Senn had afscheid van de juf en kreeg vakantie! Dat en meer lees je weer in een nieuwe meekijken met Marianne.

Maandag

Vanochtend werk ik extra. Er staat een drukke week op de planning en ik begin vast met de voorbereidingen. ’s Middags ben ik lekker thuis met Saar en halen we Senn op van school. We maken vast de beker voor de juffrouw met porseleinstiften. In de avond heb ik nog een vergadering van het werk.

beker porseleinstift

Dinsdag

Met mijn goede gedrag sta ik een uur te vroeg op de sportschool. Ik dacht dat ik om 09.00 Personal Training had, maar dat was pas 10.00 uur. Na afloop van de les haast ik me naar huis om te douchen en de tafel te dekken en is t alweer tijd om Senn op te halen voor de lunch. ’s Middags na schooltijd doen we nog even snel wat boodschappen en de avond heb ik lekker voor mezelf.

Woensdag

Vandaag heeft Senn het feestje van de juf en mag hij zijn cadeautje geven. We hebben een beker gemaakt en die gevuld met lekkere chocolaatjes. Een mooie kaart erbij gemaakt en leuk ingepakt. ook mag hij verkleed naar school. Hij gaat als piraat. Saar wil ook verkleden en loopt de hele dag als Tinkerbell rond! In de avond moet Danny werken en ga ik op tijd naar bed. Ik ben niet helemaal fit en er staat nog een druk weekend op het programma!

tinkerbell verkleedpraat verkleed

Donderdag

Vandaag word ik snotverkouden wakker. De hele dag heb ik barstende hoofdpijn en een vreselijke loopneus. Ik bel ’s middags om mijn motorrijles af te zeggen, maar helaas moest ik die dan gewoon betalen omdat het zo kortdag is. Ik besluit dus gewoon de les door te laten gaan. Gelukkig maar! In de avond knap ik op en gaat het motorrijden heel goed! Ik mag ook zelf op de motor naar huis rijden vanaf het oefenterrein dus ik was helemaal blij!

Vrijdag

Gelukkig nergens meer last van! Een drukke dag op het werk en in de avond ga ik met een aantal collega’s nog naar de bruiloft van een collega! Er was gevraagd aan de gasten of ze een zak paprika of cheese union chips mee konden nemen, dus we kwamen met iets van 13 zakken chips aanzetten! Uiteindelijk hebben ze 115!!! zakken chips gekregen :-O. Het wordt een latertje en om 01.15 lig ik op bed.

Zaterdag

Om 09.00 staat de groepstraining gepland. Jeetje wat leg ik het af. Hardlopen, Planken, Burpees, Squats, Jumping Squads, Walking lunches, Kikkersprong en als afsluiting nog even met zijn allen gearmd 110 squats. In de middag gaan we nog even op visite en daarna is het tijd om te werken. We verzorgen het slotbuffet in de VIP-tent op de Rijnweek voor 1000 man dus het was aardig aanpoten. Maar ontzettend leuk en gezellig! Na afloop drinken we nog even gezellig wat met collega’s en gaan we in zo’n achterlijke attractie op de kermis. Als ik ‘ s nachts om 01.00 naar huis rijd ben ik er nog misselijk van!

Zondag

Een heerlijke rustige ochtend! Mijn broertje en schoonzusje komen gezellig een bakkie doen en daarna gaan Danny en Senn naar de bioscoop! Cars 3 it is! Met Saar en mijn broertje en schoonzus ga ik gezellig naar het centrum waar we even een ijsje eten en in de speeltuin spelen!
’s Avonds na het eten breng ik Senn naar mijn tante. Hij logeert daar omdat ik morgen gewoon moet werken en Senn al vakantie heeft!

Zo ik ga nu mijn laatste weekje werken in en daarna heerlijk 3 weken vrij! Ik kijk er naar uit!
Wanneer hebben jullie vakantie?

3 comments on “Meekijken met Marianne # 26 | Werken, sporten en Rijnweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge