Verhuizen | 10 dingen die ik ga missen

verhuizen blond en bruin

Laatst schreef ik al over 10 dingen die ik niet ga missen aan ons appartement. Maar nu de verhuizing nog maar een paar dagen van ons vandaan is zijn er dingen die ik ook zeker wel ga missen!

  1. Alles op 1 verdieping. Hoe ideaal met schoonmaken! of bijvoorbeeld de was ophangen, als de kinderen slapen etc.
  2. Ons balkon! Overdag hebben wij doordat we op de hoek wonen redelijk lang de zon op ons balkon! En bij slecht weer kunnen we ook gewoon droog zitten!
  3. De hoogte! Met name met oud en nieuw! Als het goed weer is heb je een heel mooi uitzicht en zie je het vuurwerk van bijna heel de stad!
  4. De galerij! De kinderen kunnen heel makkelijk op de galerij spelen, alleen of met bijvoorbeeld de buurkinderen! Tijdens het koken ideaal. zo kun je koken en een oogje in het zeil houden tegelijk! Ook hebben wij ’s avonds de zon recht op de galerij. De kinderen aan het spelen of op bed en papa en mama heerlijk koffie drinken in het zonnetje!
  5. De veiligheid. Op 4 hoog aan het einde van de galerij kun je er best wel zeker van zijn dat er niet zo snel ingebroken wordt! Vaak laten wij dan ook de balkondeur open als we weg gaan en het is goed weer. Iemand die zijn best doet om 4 hoog te kunnen klimmen heeft t wel verdiend dan… Enne er valt weinig te halen…
  6. Het kinderboerderijtje om de hoek. Bij ons bijna om de hoek is een parkje met een kinderboerderij. Heerlijk om even naar toe te lopen of zelf laten fietsen!
  7. De basisschool. Senn zit nu in groep 1. Doordat we naar de andere kant van de stad gaan verhuizen, gaat hij ook naar een andere basisschool. Van alles heb ik daar nog wel de meeste moeite mee! Het is zo’n fijne school met zulke leuke vriendjes! Gelukkig zit hij pas in groep 1 en maakt hij makkelijk weer nieuwe vriendjes. Ook hebben we tegenwoordig WhatsApp dus kun je makkelijker contact blijven houden, al zal dat wel verwateren in de loop van de tijd.
  8. De loopafstand naar het centrum. We lopen in een kleine 10 minuten vanaf ons huis naar het centrum. Heerlijk op zaterdag of zondagmiddag even lekker koffie drinken ergens. Vanaf ons nieuwe huis zal t al gauw 25 minuten lopen zijn.
  9. De Turkse bakker beneden! Aan de overkant van de weg zit een Turkse supermarkt. Ideaal om bijvoorbeeld nog even snel een boodschap te halen of bijvoorbeeld verse broodjes op zaterdagochtend!
  10. De schuur. Wij hebben best een ruime schuur waarin met gemak onze 4 fietsen passen! In ons nieuwe huis is de schuur een stuk kleiner…

One comment on “Verhuizen | 10 dingen die ik ga missen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge