Weekoverzicht Marianne | Prachtig weer, consultatiebureau en veel vrij!

werken marianne

Het is alweer een tijd geleden dat ik een weekoverzicht geplaatst heb. Afgelopen week was druk en moest ik werken, maar had ik ook veel vrije tijd om lekker (met de kinderen) van het mooie weer te genieten! 

Wauw wat een prachtig weer was het afgelopen week!

Maandagochtend had ik eerst een afspraak op het CB met Saar (hierover later meer) en had ik afgesproken met 2 vriendinnen en de kinderen. We hebben heerlijk in de tuin van haar ouders vertoefd waar de kinderen naar hartelust konden spelen! ’s Avonds nog even bij mijn vader langs geweest om een spuitmond voor de tuinslang te halen. Uiteindelijk ben ik hier een tijdje blijven hangen en had ik de spuitmond dus helemaal niet meer nodig.

Zwemmen, werken en Hemelvaartsdag

Overdag speelden de kinderen heerlijk in de tuin met de buurkinderen. Ik had het badje opgezet en ’s middags had Senn voor het eerst les in het diepe zwembad! Vorige week haalde hij in 1 week zijn kikkerdiploma 2 en 3 en mocht hij dus door naar het diepe bad!

Woensdag mijn eerste werkdag deze week. Door de vakantie is het nu redelijk rustig. Ook lekker om wat dingen weg te werken en op te ruimen!

Hemelvaartsdag is voor ons vaak een dag dat de werknemers vrij zijn. Omdat mijn baas een paar dagen weg was, zou ik eind van de dag een uurtje werken. Verder waren we lekker vrij. We zijn even over de braderie gelopen en toen we thuis waren keken we online naar een bartafel met barkrukken voor in onze tuin. Toevallig zagen we voor een gunstig tarief en niet al te ver een steigerhouten bartafel en 5 barkrukken. Deze gelijk opgehaald en in de avond kwamen de jongens en mn vader de bar inluiden met een kleine whisky proeverij.

weekend en moederdag

Vrijdag was een gewone werkdag voor mij. Wel een rustige dag, dus heerlijk werk weg kunnen werken. ’s Avonds kwamen de vrienden en hun vriendinnen ook mee en hadden we een gezellige barbecue. Op tijd ging ik naar bed, want zaterdag moet ik werken.

Zondagochtend word ik word wakker van senn en danny die saar wakker maken omdat ze een ontbijtje voor me gemaakt hebben. Na de cadeautjes uitgepakt te hebben en heerlijk op bed ontbeten te hebben, moesten snel de kleren aan. Ik moest een uurtje werken en de rest van de dag was ik vrij. Dus we zijn gezellig bij mn moeder en schoonmoeder langs geweest en ’s middags heb ik de weekboodschappen gedaan. In de avond wederom een rustig avondje!

Komende week beloofd qua werk weer een drukke week te worden. Ik heb een beurs, een cursus en in het weekend moet ik ook werken. Hebben jullie ook zo’n drukke week?

 

10 comments on “Weekoverzicht Marianne | Prachtig weer, consultatiebureau en veel vrij!

  1. Hier was het ook leuk om moederdag te vieren want het was men eerste keer! <3 Mijn komende week ziet er voor de moment nog rustig uit maar dat kan altijd snel veranderen!

  2. Ja wat een lekker weertje was het. Hier regent het nu. Wij hadden ook een hele drukke week achter de boeg en ik had de puf niet meer om zondag en maandag te bloggen. Veel succes op de beurs en bij de cursus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge