Zomaar een nacht in huize Hermsen

zomaar een nacht blond en bruin

Afgelopen nacht was het weer zover. Een gebroken nacht door allebei de kinderen…
Sinds we in dit huis wonen slaapt onze dochter stukken beter, maar afgelopen paar nachten maakt ze er weer een drama van. Afgelopen nacht was het dus weer raak…

Zo verliep onze nacht…

03.00 word ik wakker van zachte voetstapjes over het laminaat… heel langzaam loopt Saar onze slaapkamer in en komt naast mijn hoofd staan om het bed in te klimmen (waarom altijd mijn kant, hebben jullie dat ook?) Ik ga overeind en breng haar weer terug. Ik ga nog heel even bij haar liggen totdat ze weer rustig is en ga dan snel mn eigen bed weer in…

03.40 met een noodvaart komt Senn van zijn zolderkamer naar beneden gerend. Hij duikt tussen ons in en zegt dat hij een enge droom heeft gehad… Dat hadden we in de gaten ja…
We laten hem heel even liggen bij ons om hem daarna weer terug te brengen… In de tussentijd werd Saar ook weer wakker van zijn gestamp dus die kwam ook weer zachtjes onze kamer ingeschuifeld…

Inmiddels was Saar het er niet mee eens dat ze terug moest naar haar eigen bed. Ik sommeerde dit keer manlief naar haar toe te gaan want ik werd er gek van… Dat had weinig effect dus besloten we haar maar te laten gillen in haar bed. Uiteindelijk werd ze rustig en sliep ze (dacht ik). 5 minuten later zette ze het weer op een huilen, maar nu een rustiger huiltje, dus ik ben even bij haar gaan liggen totdat ze helemaal rustig was en daarna weer terug naar mijn eigen bed. ik geloof dat het 4.40 was dat ik weer rustig kon gaan slapen.

Om 07.00 toen ik opstond sliepen ze nog en heb ik heerlijk genoten van 20 minuutjes voor mezelf! Ik geloof dat ik dat maar vaker doe. Eerder opstaan dan de kinderen. Echter zijn ze vaak al vroeg wakker, dus dan lukt dat niet…

Slapen jullie kinderen soms ook zo beroerd en hoe gaan jullie daar mee om?

 

One comment on “Zomaar een nacht in huize Hermsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge