Appartement vs Woonhuis | Deel 2

Enige tijd geleden schreef ik al eens een blog over waarom wij niet verhuizen en het heerlijk vinden in de flat… Inmiddels is er een en ander veranderd en zal ik jullie een update geven

We hoeven niet te verhuizen en we hebben een fikse restschuld. Voor ons zo duidelijk als wat… We blijven zitten waar we zitten.

En dan hoor en zie je om je heen dat mensen wel kunnen verhuizen met een restschuld. We besloten om nog 1 keer te kijken naar onze mogelijkheden zodat we definitief wisten hoe/wat!

Een paar weken geleden was het dan zover… Onze verzekeringsman en hypotheekadviseur kwam langs. En wat er toen gebeurde hadden wij totaal NIET verwacht. Wij hadden wel degelijk de mogelijkheid om te kunnen verhuizen en de restschuld mee te financieren! Ok√© we kunnen geen paleis kopen, maar van elk huis kun je je eigen paleisje maken toch? Het een en ander is inmiddels in werking gesteld en ik zal jullie komende weken dan ook regelmatig een update geven! Voor nu zijn wij in ieder geval heel blij en vinden we het ontzettend leuk en spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge