Kinderkamer | Bedstee, het ideale bed voor op zolder!

Vorig jaar verbouwden we onze rommelzolder tot een mooie slaapkamer.  Afgelopen weken bouwde Hilke voor Benthe een bedstee en vandaag zien jullie daarvan het eindresultaat!

Meidenkamer op zolder

Benthe is een energiek meisje die houd van roze, jurkjes en dol is op dansen! Nu heeft ze de grootste slaapkamer in huis en kan ze naar hartelust dansen, verkleden en lekker spelen op zolder samen met haar vriendinnetjes. Tot nu toe hebben we haar bed steeds van hot naar her verplaatst in haar kamer om zo de perfecte plek te vinden. Uiteindelijk heeft het bed op de plek gestaan waar we uiteindelijk de bedstee gingen bouwen.

Bedstee

Vorig jaar ontstond tijdens het verbouwen van de zolder al het idee om een bedstee te maken voor Benthe. Maar toen Hilke ziek werdt had hij de energie wel ergens anders voor nodig. Ondertussen komt beetje bij beetje zijn energie gelukkig weer wat terug. Waardoor hij wel weer zin had in een nieuw projectje (zoals hij zelf zegt). Dus al gauw werdt er steigerhout en allerlei latten aangeschaft om een mooie bedstee te bouwen.

Allereerst haalden we één van de twee ikea kasten uit haar kamer en maakte Hilke nog een klein stukje muur, zodat de achterkant van de bedstee dicht is. Die muur hebben we daarna met een mooi retro behangetje behangen. Daarna kon het zagen van het hout beginnen en beetje bij beetje begon het steeds meer op een bed te lijken! Na een paar dagen/avonden klussen was het bed klaar en kon Benthe eindelijk maar toch in haar mooie bed slapen!

bedstee, zolderkamer, bed zolderkamer, bed zolder

Om haar kamertje af te maken gaan we nog opzoek naar een mooi vloerkleed en leuke oud roze accessoires om de boel nog een beetje mee op te vrolijken. Binnenkort is Benthe jarig dus er staan ook nog wat leuke dingetjes op haar lijstje!

Zoeken jullie nog een leuk steigerhoutbed? of zijn jullie benieuwd naar wat Hilke nog meer knutselt? Kijk eens op zijn facebookpagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge