Bekendmaking winnaar winactie Names4ever

Waarschuwing!!!
Van onderstaand bericht word je hebberig!

Ben je op zoek naar een leuk naamsieraad voor jezelf of om cadeau te doen? Kijk dan eens op www.names4ever.nl. Je vindt er ontzettend veel mooie (naam)sieraden in verschillende categorieën. 

Klein en lief

Ik mocht een naamsieraad uitkiezen en al snel was ik er voor mezelf over uit. Zelf ben ik niet iemand die van opvallende sieraden of veel bling bling houd. Ik was dan ook op zoek naar iets klein en liefs.

Een ring viel voor mij al snel af. Ik draag mijn trouwring aan mijn ene hand en aan de andere hand de ring die ik van mijn ouders kreeg toen ik geslaagd was op de middelbare school. Persoonlijk houd ik niet van kettingen die enkel bestaan uit een naam, voor kinderen vind ik het dan wel weer wat liefs hebben.

Uiteindelijk bleven er voor mij 2 categorieën over;

  1. Een moederketting
  2. Mama sieraden

Niet alleen voor mezelf

En toen kwam het moment dat ik moest gaan kiezen! Want jeetje wat een leuke sieraden zitten er tussen! Na een tijdje wikken en wegen was ik er over uit! Ik ging niet alleen mijzelf blij maken met een mooi sieraad! Maar ook ons dochtertje! Ik koos deze prachtige ketting uit;

naamsieraad names4ever

Het leuke hiervan is, is dat het kleine hartje wordt vervaardigd uit het grotere zilveren ‘mama-hart’. Op het kleine hartje wordt er een initiaal naar keuze gegraveerd en op het grote mama-hart een naam, beide in een mooie sierlijke schrijfletter!

Ik koos ervoor om de namen van allebei de kinderen er op te laten graveren en voor ons dochtertje de eerste letter van haar naam!

Het mama-hart heeft een formaat van ca. 20 x 20 mm en het dochter-hart is 9 x 9 mm. De hangers hebben een dikte van 0,7 mm. Ook werden er 2 kettinkjes bij geleverd! Het fijne daarvan is dat deze allebei in 2 maten te stellen zijn! Zo kan ons dochtertje hem nog veel langer met plezier dragen!

Levering

Ik bestelde de sieraden op de avond voor Hemelvaart. Met het weekend er tussen en het gegeven dat het 3-5 werkdagen kon duren hield ik er rekening mee dat het iets langer dan een weekje zou duren. Maar afgelopen dinsdagmiddag lag het pakketje al in de brievenbus! Netjes verpakt in een bubbeltjesenvelop.
Toen ik deze openmaakte kwam er een mooi roze doosje uit. Mijn dochter zag dat en dacht gelijk dat het een cadeautje voor haar was. Ik maakte hem dan ook direct open en tot haar grote verrassing zat er inderdaad een mooi kettinkje voor haar in! Uiteraard moest deze gelijk om gedaan worden!

naamsieraad Saar ketting Marianne

Ik ben ontzettend blij met deze ketting en onze dochter draagt hem ook heel graag!

Winactie!

Het leuke is dat jullie ook kans maken op deze ketting! Het enige wat je hoeft te doen is ons te laten weten voor wie (uiteraard mag je jezelf ook kiezen) je deze zou willen winnen. Delen wordt gewaardeerd, maar maakt niets uit voor de loting. Wij zullen op een eerlijke manier loten via naamloten.nl

De winnaar is geworden: Joyce van joyfromjoyce.nl

names4ever Joyce

One comment on “Bekendmaking winnaar winactie Names4ever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge