Blond & Bruin is back in town!

Back in town

Afgelopen maanden was het hectisch in zowel het huishouden van Marianne als in het huishouden van Gerdi.. Maar vanaf nu kunnen jullie weer veel blogjes vanaf onze kant verwachten, want wij zijn Back in Town!

Marianne

December stond in het teken van onze verhuizing! Eindelijk zijn we dan verhuisd naar ons heerlijke huis! Zoals jullie misschien wel weten ben ik ook werkzaam in de Horeca. Werken in de drukste maand van het jaar is al een hele happening. Tel daar een verhuizing bij op, kinderen die de hele maand december (en begin januari) af en aan ziek zijn geweest en een wisseling van basisschool en kinderdagverblijf en de chaos is compleet! Oké, ik heb mezelf ook redelijk wat vrije tijd gegeven. Ik heb een hekel aan het woordje moeten en als je dan ’s avonds lekker op de bank zit is het ook wel eens heerlijk om te niksen! Komende tijd zal ik dan ook nog een aantal blogjes plaatsen over de verhuizing, wisseling van school en KDV.

Gerdi

De afgelopen maanden was het van mijn kant al wat rustiger hier op de blog. Eind augustus werd Hilke namelijk opgenomen in het ziekenhuis met heftige klachten. Na een paar dagen kwamen de doktoren tot de ontdekking dat Hilke de ziekte van Crohn heeft. Een heftige diagnose zeker voor een drukke jonge vader die niet stil kan zitten. Na een opname in het ziekenhuis van 15 dagen mocht Hilke weer naar huis. Thuis moest hij echt bijkomen en sliep veel, wat logisch is na een bloedtransfusie en nog steeds een redelijke bloedarmoede.

Helaas bleek de meegekregen medicatie toch niet helemaal goed zijn werk te doen, want langzaam kwam de ontsteking weer helemaal terug. Na meerdere medicatie lijkt het nu eindelijk onder controle te zijn. Helaas heeft Hilke nog wel wat bijwerkingen van de medicatie, dus hopelijk zakt dat snel af! De komende tijd zal ik er nog wel meer over delen..

Planning

Vanaf nu hopen we dat we het volgende schema voor jullie neer kunnen zetten:

  • Maandag     : Weekoverzicht
  • Dinsdag       : Lifestyle (huis, wonen, gezondheid
  • Woensdag   : Recept / DIY
  • Donderdag  : Persoonlijk
  • Vrijdag         : Wisselend

(Daarnaast zullen er af en toe extra blogjes online komen met bijv. samenwerkingen).

Er staan alweer een aantal blogs voor jullie klaar en we hebben genoeg inspiratie om de komende weken te vullen. Welke onderwerpen vinden jullie leuk om over te lezen?

 

2 comments on “Blond & Bruin is back in town!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge