Blond&Bruin | Wij zijn weer terug!

back in town

De vakantie is weer voorbij en we zijn weer terug in een normaal ritme. Dus vanaf vandaag hier weer minimaal 3 keer in de week een artikel online van ons!

Vakantie

Afgelopen weken hebben we heerlijk genoten van onze vakanties. Marianne had een heerlijke staycation en heeft veel leuke uitstapjes ondernomen. Gerdi ging op vakantie naar België en Frankrijk. We hebben echt de tijd genomen om lekker van onze gezinnetjes te genieten. Maar nu de oudste kinderen weer naar school gaan, hebben we wat meer ‘blogtijd’..

De komende tijd gaan we weer proberen om een fijn ritme in het bloggen te vinden, want dat we door willen gaan met onze blog is zeker een feit. We halen veel voldoening aan het schrijven en de leuke reacties zowel hier als op Instagram. Aan inspiratie geen gebrek. Dus zullen er de komende tijd weer veel leuke blogs online komen!

Nieuwe weekplanning

We gaan de komende tijd een vaste planning op de blog uitproberen. Er zullen wekelijks op drie vaste dagen blogs online verschijnen. Bij een leuke samenwerking plaatsen we soms nog een extra blog online.

Op Maandag komt er een weekoverzicht van één van ons online, waarin we jullie meenemen in ons drukke maar gezellige leven als werkende moeder!

Op woensdag  delen wij een lekker recept, een leuke DIY, een interieur blog of een persoonlijk artikel!

En op vrijdag delen we leuke uitstapjes, het mooiste speelgoed en de leukste vakanties!

Verwachte blogs

We hebben onder andere de volgende blogs voor jullie klaar staan:

  • De eerste keer naar de sauna wat moet je weten?
  • Medicijngebruik op vakantie
  • Review van de Kidizoom
  • Het minimaliseren van de kinderkledingkast

Wij hebben weer zin om jullie te voorzien van leuke blogs en hebben de laatste maanden zeker niet stil gezeten.. Hebben jullie nog onderwerpen waar we echt over moeten bloggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge