Blunders… Ik ben er ontzettend goed in

blunders

Blunders maken, ik ben er ontzettend goed in!
Van nature uit heb ik een talent om dingen verkeerd te laten gaan.
Vaak kom ik er aardig mee weg, maar soms wil je ter plekke door de grond heen zakken…
Ik noem een paar van mijn grootste blunders.

Whatsapp-blunder van het jaar

De whatsapp blunder van het jaar gaat naar mij! Gelukkig is het jaar bijna voorbij en kan ik voor dit jaar niet veel blunders meer maken. Maar hier komt hij!
Mijn moeder is 2 januari jarig. Omdat mijn zusje de kerst op Aruba doorbracht (jaloerssss), ik 1e kerstdag moest werken en mama 2e kerstdag moest werken hebben we dit jaar kerst niet samen gevierd (met allemaal gescheiden ouders, is het ook lastig plannen moet ik eerlijk zeggen je wilt ze tenslotte allemaal niet tekort doen).
Maar goed… Het is donderdagochtend 27 december. Ineens bedenk im me dat het dan misschien wel leuk is om mama mee uit eten te nemen… Ik bedenk me niet, open whatsapp en zoek de groepsapp kids… Toen had ik het al kunnen weten, maar goed niet nagedacht en ik typ doodleuk! Hee zullen we mama mee uit eten nemen als ze jarig is… Een tijdje later komt er reactie… Leuk! Van niemand minder dan mijn moeder 🙂 Oepsssss

De SMS Blunder

Ik liep als tiener stage in Frankrijk. Ook in de vakanties tussen mijn stages door was ik op de camping in frankrijk te vinden. Ook toen ik nog aan het daten was met een jongen die ik kende van de sportvereniging waar ik sportte. We smsten regelmatig (toen bestond er nog geen whatsapp en koste het je nog klauwen met geld), maar goed ik stuurde een berichtje naar hem (dacht ik), maar kreeg reactie van:.. jawel hoor mijn moeder… 🙂

Schoolfeestblunder

Ik was zeg maar niet het type meisje wat rokjes en jurken droeg (denk meer aan wijd zittende skatekleding en kort stekelhaar)… Maar op dat ene schoolfeest wilde ik toch eens een rok aan. Mijn vriendin had van die “stretchrokken” tot op je kuiten. In mijn geval tot op mijn enkels…
Anyway , eind van de avond zat ik in de gang op een blok te wachten tot de vriendin voorbij kwam met wie ik naar huis zou fietsen. Ineens zag ik haar, ik spring van het blok, zet een grote stap en POEF daar ging ik keihard onderuit. Ik was er niet op voorbedacht dat zo’n lange strakke rok niet meegeeft en je been net zo hard weer terugzwiept 🙂 Niet heel charming kan ik je vertellen als je languit in de gang ligt.

 

En zo zijn er nog veel meer blunders op te noemen.
Wat is jouw grootste blunder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge