Crea Bloghop | DIY Targets maken

Is het vandaag een druilerige dag? Lees dan snel verder! Is het mooi weer? Lees dan ook snel verder of kom vanavond als je uit de zon bent weer terug 🙂

Vandaag is het weer tijd voor de crea bloghop! Dit keer staat deze in het thema van de vakantie! Daarom hebben wij speciaal voor jullie (en de kinderen) deze creatieve DIY blog gemaakt! Vandaag of anders morgen, gaan we gezellig aan de knutsel!
Weet je nog dat wij laatst een blog geplaatst hadden die in het thema stond van de Tornado Tubez blaaspijp of het ouderwetse pijltjes blazen? Vandaag gaan we iets maken om dit weer opnieuw leven in te blazen!

En weet je wat nu zo leuk is? Samen met ons hebben nog 18 bloggers een creatieve blog gemaakt om de vakantie door te komen! Vind je dit dus niks? Niet getreurd, er zit vast wel wat voor je tussen! En het leuke is dat je bij (bijna iedereen) ook wel wat kunt winnen!

WAT IS EEN BLOGHOP & HOE DOE JE MEE?

Heb je nog niet eerder meegedaan aan een bloghop? Dan zal ik het even kort uitleggen! Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. In iedere blog wordt je doorgestuurd naar een volgende blog. Wanneer je deze allemaal volgt dan kom je vanzelf weer bij ons uit –> blondenbruin.nl
Je hopt (gaat) dus gewoon van blog naar blog en kunt meedoen met alle winacties die je leuk vindt. In iedere deelnemende blog vindt je een link naar de volgende blogger waar je naar toe kunt hoppen.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Marianne en Gerdi van Blond en Bruin. Wij nemen je mee in ons leven als werkende moeders. Je leest niet alleen allerlei blogs omtrent onze kinderen, maar ook de (on)gewone dingen in het leven als recepten, diy’s of bijvoorbeeld verhuizen.

Gerdi is Rontgen-laborant in een ziekenhuis en Marianne heeft een drukke baan als logistiek en commercieel medewerker in de Horeca.
Gerdi heeft een dochter van 7 en een zoontje van 3. Ik (Marianne) heb een zoontje van 5 en een dochtertje van 3. We kennen elkaar via een meidengroep die allemaal rond februari / maart 2015 bevallen zijn. Van het een kwam het ander en in augustus 2016 zijn wij begonnen met onze blog BlondenBruin.nl

HOE BEN JE BIJ ONS GEKOMEN?

Als je niet rechtstreeks bij ons bent terechtgekomen, ben je waarschijnlijk via Anja Laemers van Tips voor jou bij ons terecht gekomen.
Anja is moeder van 2 kids, spontaan, creatief, dol op schrijven en ze denkt out of the box. Bij haar vind je de leukste tips op het gebied van beauty, fashion, huis, tuin, DIY, recepten, reviews, gezondheid en nog veel meer. Zij heeft dit keer een DIY gemaakt over sieradendoosjes voor op vakantie

Wat voor creatiefs hebben wij in petto?

Zoals ik al zei gaan we iets creatiefs maken voor de TornadoTubez of het ouderwetse pijltjes blazen! Dit is ontzettend leuk om samen met de kinderen te doen of juist ’s avonds als de kinderen op bed liggen en je iets ontspannends zoekt om te doen!

We gaan targets maken! Deze zijn zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken.
Ideaal dus om bij slecht weer in huis te gebruiken. Of bij mooi weer op de camping, in de tuin etc.

DIY Targets

Wat heb je nodig:

 • Karton (van bijv. de doos van de TornadoTubez)
 • Schaar en lijm
 • Mal (ik gebruikte een ikea bakje)
 • Papier
 • Stiften

Hoe maak je deze targets?

 • Teken op het karton zoveel mogelijk rondjes en knip deze uit.
 • Teken met dezelfde mal zoveel mogelijk rondjes op papier en versier deze. Als ze af zijn knip je deze uit en plakt ze op de ronde kartonnen targets.
  Je kunt ze op verschillende manieren versieren! Ik maakte allerlei verschillende afbeeldingen, maar ook met cijfers er op! Deze kun je natuurlijk als puntentelling gebruiken! 
 • Plaats ze op een leuke plaats en blazen maar! Je kunt dit zo moeilijk maken als je zelf wilt! Verstop ze ergens half achter, ergens tussen of tegenaan. Maar je kan bijvoorbeeld ook iedereen 10 pijlen geven en zoveel mogelijk punten bij elkaar blazen!
  Of wie als eerste een bepaald aantal targets omver geblazen heeft!

Kortom: heel veel plezier voor weinig!

targets blondenbruin

Naar wie sturen wij je door?

Wij sturen je door naar Ilse van Kreanimo. Het is natuurlijk ontzettend de om de zelfgemaakte  targets natuurlijk te bewaren in een zelf versierde doos (de ik verveel me doos)! Ilse geeft tips hoe je een doos leuk kunt versieren en je kunt hier natuurlijk knutselpakketjes in doen! Daar kun je natuurlijk ook knutselpakketjes in doen om onze targets te maken! Verder vind je op haar blog zowel creatieve ideeën als persoonlijke artikelen! Zeker een bezoek waard!

Wat kun je winnen?

Het kon natuurlijk niet achterblijven! Als je een crea blog maakt over hoe je zelf targets kunt maken, moet je deze natuurlijk wel omver kunnen blazen!
Wij verloten daarom de starters set van de Tornado Tubez!

Wat moet je hiervoor doen? 
Ons liken of Facebook en Instagram zou wel heel fijn zijn, maar is geen must! Wij hebben liever oprechte likers dan alleen maar winactie likers. Het enige wat wij van jou willen weten is wat jij op de targets zou tekenen / maken!

16 comments on “Crea Bloghop | DIY Targets maken

 1. Ik zou er Disney-figuren op maken. Ik hoor ons zoontje al helemaal roepen “mama ik heb Goofy geraakt!”. Ze zijn hier zo gek op Donald, Mickey, Minnie, Pluto, Goofy en al hun vriendjes…

 2. Mijn zoon is 13…. alleen nog maar met drie dingen bezig….. 1. Buiten – zijn nerfs, 2. Dinosaurussen 3. Binnen – x-box.
  Jullie begrijpen dus al dat ik er dino’s op zou zetten !! Niets beter dan dino’s schieten met zijn nerfs oud en blaas pijp ….. super leuk!! Bedankt voor het delen 🙂

 3. Heel leuk, hier twee kleine mini nerf fans (lees: eigenlijk nog te jong maar allebei behoorlijk behendig ermee). Ik doe dus graag mee. Op je vraag antwoord ik: de gezichtjes van iedereen die je niet aardig vindt? Of is dat niet aardig 🙂 Misschien niet he. Dan gewoon alles waar je eigenlijk niet op mag schieten. De vensterbank (met vazen), de tafel, mensen, dieren… you name it!
  Roelina onlangs geplaatst…Crea-hop: WIN een vakantie-aftelkalender tijdens de leukste hop uit bloglandMy Profile

 4. Aangezien mijn zoon gek is van Pokémon zou ik deze voor hem erop tekenen. En wat een leuke Tornado Tube brengt me weer even terug in de tijd…..

 5. Wat een leuk idee om targets te máken! Thx! Ook voor de nerf is dit natuurlijk superleuk! Ik ga het idee zeker gebruiken! Wat ik erop zou maken? Ik denk dat ik plaatjes van engige dieren ga kiezen… Welke dieren zijn wel of niet eng zijn echt een thema op het moment bij onze pleegzoon, dus dit is denk ik wel een leuk idee… Dus het zullen dino’s worden en misschien een paar spinnen? 😉

  Fijne dag,

 6. Wauw dit zou Mn jongste echt super gaaf vinden. Hij heeft even een wat moeilijkere periode dus hij kan wel een opkikker gebruiken . Ik doe dus graag voor hem mee!
  De targets zouden hier gemaakt worden met roblox of minion figuren (zo eens kijken of ik nog karton heb ?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge