Dagje uit | Heksendoorn (Halloween Avonturenpark Hellendoorn)

heksendoorn

Twee week terug op zaterdag was het super lekker weer en bezocht Gerdi samen met een deel van haar familie Heksendoorn. Oftewel Halloween in Avonturenpark Hellendoorn!

Heksendoorn

De komende weken staat Hellendoorn compleet in het teken van Halloween. De aankleding hebben ze super leuk gedaan! Door het hele park verspreid staan pompoenen, hangen/staan allerlei Halloween spullen en zijn de medewerkers verkleed!

Ook de show staat in het teken van Halloween! Kareltje en Jasmijn beleven een leuk avontuur wanneer de heks Odelia op bezoek komt.. Super leuk ook dat ze het kinderen voor kinderen liedje ‘Gruwelijk Eng’ hebben toegevoegd aan de show. De kinderen mochten aan het einde van de show dit liedje dan ook op het podium meezingen en dansen.

Attracties

Kinderen groter dan 1,20 meter mogen in de meeste attracties in het park. Benthe had dus geluk, want die is ondertussen de 1 meter 20 voorbij! Onze durfal heeft alle attracties uitgebreid uitgeprobeerd en het kon wat haar betreft niet gek genoeg. Zo leuk om te zien dat ze ook steeds meer haar eigen gang gaat en gewoon met mijn neefjes en nichtjes meeging door het park. Zo fijn dat ze nu wat groter wordt en haar eigen gang steeds meer gaat. Volgens Benthe was de tofste attractie het drakennest, de nieuwe attractie die lijkt op een draaiend schommelschip!

Speciaal voor de kleintjes is er dreumesland! Super leuke attracties voor de kleintjes zoals autootjes, vliegtuigjes en zwanen. Er lopen één of meerdere medewerkers rond die de verschillende attracties om de beurt bedienen. Dus niet zo maar klakkeloos in de rij gaan staan, maar even goed opletten waar de medewerker zich bevindt. Nog een voordeel van dreumesland is dat er maar één uitgang is naar de rest van het park. Zo is het voor de kleintjes en jezelf wel zo overzichtelijk.

Voorzieningen

Wat ook echt een voordeel aan Hellendoorn is dat er genoeg toiletten zijn en ook goed verdeeld over het park. Zodat wanneer een kind hoge nood heeft je snel een toilet kan vinden. Speciaal voor de kleintjes is er een afsluitbare (pluspunt!) verschoonruimte. In deze verschoonruimte staat naast een uitgebreide verschoontafel een stoel om in de kunnen voeden wil je wat meer privacy tijdens het voeden.

Ook aan de innerlijke mens is goed gedacht.. Overal staan wel snacktentjes en bij de ingang is een buffet restaurant waar je keuze hebt uit verschillende gerechten. Ook voor degene die zelf het eten heeft meegenomen zijn over het park verdeeld genoeg bankjes en zelfs picknickplaatsen om je zelf meegebrachte lunch te nuttigen. Ideaal!

Wist je dat Heksendoorn zaterdag 28 oktober zelfs tot 19.30 uur open is?
Al met al een goede aanrader voor een dagje uit met het gezin en of een leuk idee voor een familiedag!

2 comments on “Dagje uit | Heksendoorn (Halloween Avonturenpark Hellendoorn)

  1. Wij zijn er tijdens Halloween nog nooit geweest dat vinden ze vast leuk. Verder vinden wij het park tegenvallen voor onze jongens ze zijn nog net iets te klein om in de meeste attracties te mogen.
    Batboy onlangs geplaatst…Herfst uiltjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge