Dagje uit | Julianatoren

Vorige week ben ik samen met Senn en met Gerdi en de kinderen een dagje naar de Julianatoren geweest! Omdat Joyce van mamakletst.nl net bevallen was en helaas zelf niet kon gaan zijn wij voor haar gegaan. Gerdi heeft er een blog over geschreven voor Joyce. Natuurlijk hebben we zelf ook nog even onze beleving in een blog gezet!
Lees snel verder!

Een dagje voor mama en Senn

2 jaar terug zijn wij voor het eerst naar de Julianatoren geweest. Senn was toen 1,5 jaar.
We gingen samen met de buren en hun zoontje. Om een lang verhaal kort te maken… Dat was toen helemaal niet zo’n succes! Senn was nog veel te klein voor veel attracties omdat hij niet zo groot was en weinig interesseerde hem. Met dat in mijn achterhoofd heb ik Saar dan ook niet meegenomen! Saar zou er weinig plezier aan hebben en wij ook niet. En zo was ik dan ook echt een dagje alleen met Senn op stap! Even alle aandacht voor hem!

Het reuzenrad, brandweerauto’s en meer

Wat hebben we het leuk gehad! Gerdi en ik hadden afgesproken bij de Julianatoren zelf! Doordat we vrijkaartjes hadden hoefden we niet eerst in de rij te staan en konden we zo naar binnen! Het park was nog niet officieel open dus hebben we eerst nog even bij de show gekeken. Toen het park open ging zijn we direct het reuzenrad in gegaan. Wat een mooi uitzicht hadden de kinderen. Ze konden zo het hele park zien! Extra leuk en mooi was de Halloween aankleding. Al snel hadden ze een aantal attracties op het oog waar ze graag in wilden!
In de ochtend hebben we het getroffen met het weer! Het was droog en zelfs het zonnetje kwam nog even door! Na het reuzenrad zijn we dan ook snel doorgegaan naar de brandweerauto’s en de dinobaan! Ook zijn we nog bij de draaimolen en de rupsbaan geweest.

schermafbeelding-2016-11-01-om-09-11-14 schermafbeelding-2016-11-01-om-09-12-15

Lekker smullen en zwarte piet ontmoeten!

Toen was het tijd om even wat te gaan eten. We hebben in het restaurant heerlijk patatjes, kipnuggets en hamburgers gegeten.
Na de lunch was het tijd voor de grote verrassing voor de kinderen! De perspresentatie van de nieuwe cd van party Piet Pablo en ook Love Piet kwam nog even voorbij! Uiteraard werden er ook nog een paar liedjes gezongen. Na afloop mochten we nog naar de borrel met de pieten! Wat een prachtige taart en lekkere drankjes stonden er klaar voor de kinderen! Ze vonden het heel speciaal dat ze uit een champagneglas mochten drinken en ook nog zo’n lekker stukje taart kregen! Natuurlijk mochten ze nog even met de pieten op de foto.

schermafbeelding-2016-11-01-om-09-18-47 schermafbeelding-2016-11-01-om-09-21-15
Helaas was het weer inmiddels een stuk slechter geworden en besloten we om naar devoorstelling van Dolfje Weerwolfje te gaan! Helemaal niet eng voor de allerkleinste kinderen doordat herval zang is. Het weer was er helaas niet beter op geworden in de tussentijd maar dat scheelde de kinderen niks! Die gingen gewoon de regen in om nog in attracties te kunnen. Helaas voor hun werden er een aantal attracties stilgelegd door de regen. Nog een paar overdekte attracties gedaan en toen bleek de achtbaan nog open! Dat hoefde je onze kleine waaghalzen geen twee keer te zeggen! 3x 2 rondjes zijn ze er allebei (en wij dus ook) ingeweest! Dat was een mooie afsluiter voor deze dag!

achtbaan

En… Gerdi en ik hebben eindelijk een leuke foto van ons samen weten te maken!

marianne-gerdi

Snel terug naar de auto om vervolgens nog geen 10 minuten later in vreselijk weer terecht te komen! We zijn precies op het goede moment naar huis gegaan!

Wij zullen zeker nog een keer naar de Julianatoren terug gaan!
Maar dan met papa en Saar er ook bij!

2 comments on “Dagje uit | Julianatoren

    1. Ja twee jaar geleden hadden wij een negatieve ervaring, maar nu was het erg leuk! Dus we gaan zeker nog een keer terug zodra onze jongste ook de leeftijd heeft zelfstandig in attracties te kunnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge