DIY | Creatief met krijtstiften

Je ziet het steeds meer voorbij komen. Raamschilderingen met krijtstiften! Naast dat ik handletteren erg leuk vind om te doen (maar te weinig doe), was ik hier ook gelijk enthousiast van. Ik nam mezelf voor om voor de feestdagen een raamtekening te maken. Dit nam ik ook als doelstelling op in mijn Day Zero Project. Deze kan ik dus afstrepen (jeej!)

Gisteren was ik nog lekker een dagje vrij en besloot ik om naast de boodschappen, ook maar gelijk een krijtstift te halen. Bij de Hema en de Bruna waren ze al uitverkocht. Uiteindelijk vond ik er een bij een andere boekhandel. Echter toen ik thuis kwam bleek het een zwarte te zijn. Ik baalde als een stekker! Dus hupsakee nog even snel heen en weer naar t centrum. Daar hadden ze de actie van 1+1 gratis. Op het kaartje stond tot gisteren, maar de mevrouw zei dat ze de actie verlengd hadden. Supertof! Zo had ik ineens iets meer kleuren dan alleen zwart en wit. Ik kocht roze, groene, witte en oranje krijtstiften!

Thuis ging ik direct aan de slag! Voor de raamtekening printte ik Olaf van Frozen uit. Deze wilde Senn graag op het raam zien. Verder heb ik alles uit de losse hand getekend en heb ik wat ideetjes opgedaan op pinterest!

raamtekening kerstbal raamtekening olaf raamtekening kerst

Wat ook superleuk is dat je het echt niet alleen maar met de feestdagen hoeft te gebruiken! Wat dacht je van een verjaardag of bijvoorbeeld gewoon gezellig wat uiltjes op een tak? Ik moet er wel bij zeggen dat je voor een grote tekening of bij veel inkleuringen beter plakkaatverf kunt gebruiken (zoals ze op basisscholen ook vaak doen).

schermafbeelding-2016-12-06-om-20-16-52 schermafbeelding-2016-12-06-om-20-24-27

 

Ik ben vandaag in ieder geval al lekker in huis aan de slag geweest. Ik ga er nog een rendier en een sneeuwman bij maken en misschien nog wat leuks.

 

Heb jij nog ideeën wat ik op het raam kan tekenen? Huisjes vind ik niet zo leuk. Die zie je overal al voorbij komen!

6 comments on “DIY | Creatief met krijtstiften

  1. Ik heb krijtstiften gekregen bij de decemberzegels. En ik volg sinds kort ‘raamtekening’ op instagram. Daar komt veel inspiratie voorbij. Dus ik ga binnenkort ook aan de slag ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge