DIY | Uitnodiging Kinderfeestje

Volgende week is het al zover! Senn wordt 5 jaar en mag zijn allereerste kinderfeestje geven!
Omdat hij momenteel Mario helemaal geweldig vind, maakte ik de uitnodiging in Mario style.

Eenvoudig om te maken en superleuk! Senn heeft de oude nintendo DS die wij vroeger hadden. Hij doet het nog steeds!

De basis

De 4 basiskleuren van Mario zijn rood, groen, geel en blauw. Daarom knipte ik uit deze 4 kleuren de vormen voor de uitnodiging. Als eerste vouwde ik ze dubbel en daarna knipte ik ze uit!

uitnodiging

Op internet had ik een plaatje van Mario gevonden en tekst toegevoegd.
Op het ene plaatje typte ik de tekst voor de uitnodiging en op de andere had ik in dezelfde stijl een soortgelijk plaatje van Mario. De een plakte ik op het bovenste gedeelte en de andere op het onderste gedeelte.

uitnodiging

De afwerking

Nog even wat “geluids”knopjes erbij getekend, de richtingknopjes en de toetsen en de uitnodiging is bijna af!

Op de bovenkant plakte ik nog een figuurtje zoals Mario, Luigi, Yoshi of Princess Peach. Daarbij schreef ik de naam van het kindje die uitgenodigd werd en klaar is de superleuke uitnodiging!

uitnodiging mario

Het feestje zelf

Op pinterest had ik superleuke ideetjes gevonden voor een “Mario themafeestje thuis. Denk bijvoorbeeld aan het ouderwetse ezeltje prik, maar dan in mario uitvoering. Dus een grote plaat van mario met zijn snor die je dus moet proberen op de juiste plaats te plakken. Echter hebben we er uiteindelijk toch voor gekozen lekker met de kinderen de hort op te

 

2 comments on “DIY | Uitnodiging Kinderfeestje

    1. Hoihoi, ik heb ze na schooltijd rondgebracht . De ene helft van de kindjes woont in de buurt dus we hebben ondertussen lekker met de paraplu door de regenplassen gelopen. De andere helft rond gebracht toen hij bij een vriendje van z’n oude school ging spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge