DIY | Woonslinger

Een paar week geleden heb ik meegedaan met de #babyswapnl van Lauver meegedaan en een super gemakkelijke DIY gemaakt.Laatst heb ik meegedaan met de #babyswapnl van Lauver meegedaan en een super gemakkelijke DIY gemaakt.

Ik mocht een mooi pakket gaan samenstellen voor een stoer, lief mannetje die net 1 jaar was geworden! Tijdens mijn zoektocht op pinterest vond ik een leuke woonslinger die ik besloot naar mijn eigen wens aan te passen en wat handige clips toe te voegen, waaraan je foto’s, van die leuke kaartjes of picasso’s gemaakt door je eigen kind kunt hangen!

Ik deed een rondje door het centrum, slaagde bij de action voor touw, vilt, dubbelzijdige tape en clips. Bij de hobbywinkel vond ik leuke houten kralen en kon ik gaan beginnen met het knutselen. Zelfs Benthe deed ijverig mee en maakte een eigen voorop haar slaapkamer!

Benodigdheden 

  • Vilt
  • Houten kralen
  • Touw
  • Clips
  • Dubbelzijdige tape
  • Eventueel een leuke vorm als mal
Stap 1

Knip uit het vilt een leuke vorm, ik heb gekozen voor makkelijke rondjes. Zorg ervoor dat je altijd 2x zoveel vormpjes hebt, want je gebruikt ze dubbelzijdig.

image

Stap 2

Knip het touw af op de lengte die je graag wilt aanhouden. Knip het altijd wat ruimer af, zodat je achteraf niet te kort komt.

image

Stap 3

Rijg de houten kralen aan het touw, afgewisseld met wat ruimte voor de vormen van vilt en een clip. Ik legde eerste een knoop, reeg drie kralen aan het trouw en legde vervolgens weer een knoop (zo blijven de kralen mooi op hun plaats).

Stap 4

Plak op één vorm dubbelzijdige tape, plak deze vast aan het touw en leg vervolgende nog één vorm bovenop de eerste vorm. Doe dit bij alle vormen.

image

Stap 5

Knip het overgebleven stuk touw af en hang de leuke woonslinger op! Ik heb hiervoor handige washitape gebruikt!

Zo zie je maar weer dat leuk zeker niet moeilijk hoeft te zijn en iedereen zo’n super leuke woonslinger kan maken!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge