Fashion | Onze favoriete sneakers voor de kids!

sneakers

Benthe en Youri (en ook wij) zijn echte sneaker fans en lopen het liefst het hele jaar op sneakers. In deze blog lees je wat onze favoriete sneakers zijn en waarom sneakers ook een leuk kraamcadeautje zijn!

Sneakerfans!

Hier in huis worden vele sneakers versleten, meestal meerdere paren per jaar. Zowel de kinderen als wij dragen graag sneakers. Ik gooi regelmatig de schoenen van de kinderen in de wasmachine, want ze spelen graag buiten.. Tip: was ze in een kussensloop, dan maakt het niet zoveel lawaai! Ook mijn werkschoenen zijn meestal sneakers, want werken in een ziekenhuis betekend soms vieze schoenen en dan is het makkelijk afnemen of wassen wel erg gemakkelijk natuurlijk.

Toen Benthe geboren werd kregen we als kraamcadeautje van mijn broertje een paar knal roze all stars! Ze heeft ze gedragen toen ze net 1 was en het waren één van haar eerste schoentjes. Nog altijd hebben ze een mooi plekje op haar slaapkamer. En natuurlijk kon m’n broertje bij de geboorte van Youri niet achterblijven en kreeg hij stoere Adidas superstar schoenen.. Ook hij heeft er veel op gelopen.
Dus zoek je een origineel kraamcadeautje denk ook eens aan sneakers in een klein maatje (wij kregen maat 21/22).

Converse

Zowel Hilke als ik zijn echte Converse fans, vooral de originele Allstars zijn onze favoriet. Toen wij elkaar heel wat jaren geleden leerden kennen droegen we allebei all stars. Ondertussen is Benthe ook fan en heeft ze al heel veel paar all stars versleten. Onze favoriet blijft het lage model in de kleur zwart voor haar. Het past overal bij en staan leuk onder een lange broek, maar ook onder een korte broek of een jurkje staan ze leuk!

Youri loopt deze zomer op een wat een dikker model van Converse en die hebben ook net wat meer comfort. Want ze zijn wat warmer, maar ook de zool is iets dikker dan het originele model. De schoenen bevallen ons erg goed en blijven mooi ondanks het vele buitenspelen in de speeltuin en in de zandbak. Daarnaast gaan ze twee keer in de week aan naar de peuterspeelzaal waar natuurlijk veel op de grond wordt gespeeld, maar de neuzen blijven mooi en de stof heel!

Adidas

Adidas dragen vooral de mannen hier in huis. Hilke verkiest momenteel adidas zelfs boven converse, want ze zijn wat comfortabeler en hebben een beter voetbed. Ook vallen adidas sneakers smal en sluiten ze mooi aan bij zijn voeten. Daarnaast zijn ze er in veel verschillende modellen en kleuren!

adidas kinderschoenen

Ook Youri heeft regelmatig Adidasjes in z’n kast staan. Voor hem kopen we vaak Adidas superstars, want die vallen mooi breed en zijn gemakkelijk uit en aan te trekken door middel van klittenband. Want wie een peuter in huis heeft (gehad) herkend vast de zelf doen fase. Om strijd te voorkomen ben je dan beter af met schoenen die ze zelf uit een aan kunnen doen..

Wat zijn de favoriete sneakers van jullie kids? En hebben jullie wel eens gedacht aan het geven van schoenen als kraamcadeautje?

In samenwerking met sportshowroom

15 comments on “Fashion | Onze favoriete sneakers voor de kids!

  1. Mila (6 jaar) heeft net haar eerste echte paar sneakers gekregen, witte Nikes met het logo in een soort van zachtroze tijgerprint. Erg gaaf. Ik was serieus teleurgesteld dat ze niet in mijn maat te krijgen zijn. Vroeger had ik een soortgelijk model (toen ik kind was, kan je nagaan) van canvas. Die van Mila zijn van leer. Erg gaaf. Nu je het zegt heb ik ooit – tweedehands – Converse voor haar gekregen. Maar toen waren ze al te klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge