Fashion | Zomerjassen inspiratie voor kids

Nu het heerlijke lentezonnetje zich weer een paar keer heeft laten zien en het te warm wordt voor de winterjas hebben wij voor zowel jongens als meisjes een paar mooie zomerjassen op een rijtje gezet!

Meisjes zomerjassen

Er zijn momenteel twee trends op het gebied van meisjes jassen, je ziet lange parka’s in zachte kleuren en fel gekleurde korte jassen. Dus zowel aan de meisjes-meisjes als de stoere dames is deze zomer zeker weer gedacht!

Lange parka’s

Bron: Esprit

Bron: Hema

Korte jassen

zomerjas 4

Bron: D-zine o.a. te koop bij JensenFamilyshop

zomerjas 3

Bron: Scapino

 

 

Jongens

De trend voor jongens deze zomer is erg uiteenlopend en alles mag! Kleurrijke kleding wordt afgewisseld diverse prints of denim en patches. Olijfgroen is hierbij de hoofdkleur die met heel veel dingen gecombineerd kan worden. 

 

jas espritjas esprit zoom

Bron:Esprit

 

hema jas boy hema jas boy achterkant

Waar gezien: Hema

vingino boy zomerjas vingino boy achterkant

Bron: Vingino

scapino boy

Waar te koop: Scapino

Jeans C&A Jeans C&A back

Bron: C&A

Het gebeurd mij regelmatig dat ik aan het kijken ben voor (in dit geval een jas) en ik uiteindelijk iets heel anders vind! Zo vond ik hier bijvoorbeeld ook deze leuke kleertjes!

Meisjes

longsleeve girlrok girl

Jongens

jeans overhemd boy shirt boy broek boy

 

 

Hebben jullie nog leuke tips waar je mooie kinderjassen kunt kopen?

 

5 comments on “Fashion | Zomerjassen inspiratie voor kids

  1. Leuk!! Ik vind parka’s voor mijn meiden ook altijd erg leuk. De blauwe van de Hema is leuk! Hmmm ik heb hm gisteren niet gezien. Ik moet nog even kijken voor een leuke zomerjas, maar eigenlijk kunnen ze het spijkerjasje van vorig jaar nog aan…Ik vind dat blauwe rokje van C&A heel leuk. Komt die van daar vandaan? Ik kom er eigenlijk nooit voor de meiden, misschien toch maar een doen;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge