Gerdi Vertelt | 4 jaar getrouwd!

Vandaag is het alweer 4 jaar geleden dat Gerdi met haar Hilke in het huwelijksbootje stapte! Alweer 4 jaar getrouwd.. de tijd gaat ontzettend hard!

20-09-2009

Deze datum kozen we niet voor niets, want 20-09-2009 was de dag dat Hilke mij verkering vroeg (wat klinkt dat zoet). Dus naast dat we 4 jaar getrouwd zijn, zijn we ook 8 jaar samen. Gek om te bedenken dat ik 8 jaar geleden net begonnen was met mijn HBO-studie en Hilke net begon met zijn eerste fulltime baan als automonteur. Ondertussen is het 8 jaar later en heb ik ook een baan, is Hilke van baan geswitcht en hebben we naast de zorg voor elkaar ook twee kinderen om voor te zorgen.

20-09-2013

De datumkeuze was dus ook niet zo moeilijk toen Hilke ergens 5 jaar geleden mij ten huwelijk vroeg. Toevallig viel de 20e op een vrijdag en werdt dit al snel onze datum! Toen begon het regelen: een feestlocatie, fotograaf, gemeentehuis, jurk en ga zo maar door.. Stiekem mis ik het voorbereiden wel, het was zo’n leuke tijd om een dag te maken zoals wij dat graag zouden willen met onze eigen wensen.

4 jaar geleden was het weer net zo als nu: een beetje wisselvallig, maar het was gelukkig wel lekker warm! Zo hebben we de foto’s zonder regen kunnen maken, hebben we zelfs op de locatie nog even buiten kunnen zitten. ’s avonds hadden we echt een gezellig feest met alle familie en vrienden. Terwijl iedereen op de dansvloer stond te swingen sliep Benthe lekker in een hoekje van de feestzaal in haar campingbedje!

Ā 

Benthe was 4 jaar geleden, 2,5 (precies zo oud als Youri op dit moment is) en heeft de dag heel bewust meegemaakt. Ondertussen weet ze nog precies waar we gingen trouwen. En vraagt tegenwoordig ook regelmatig wanneer we weer gaan trouwen, want ze vindt het zo zielig voor Youri dat hij niet getrouwd is..

20-09-2017

4 jaar getrouwd.. de tijd vliegt voorbij en dat is volgens mij een goed teken! Ik kan mij geen leven meer zonder Hilke voorstellen en hij is echt mijn maatje voor het leven. Alles delen we samen en samen zijn we een team. Daarnaast zijn we er voor elkaar als het even niet zo gaat in het leven als dat we eigenlijks zouden willen. Daarnaast is hij een super vader voor de kids en kunnen ze zoveel lol samen beleven!

Door de hectische tijd van Hilke in het ziekenhuis gaan we het dit jaar nietĀ uitgebreid vieren. Misschien dat we binnenkort toch nog eens gaan vieren.. Vieren jullie jaarlijks jullie huwelijksdag/verkeringsdag?

 

 

 

3 comments on “Gerdi Vertelt | 4 jaar getrouwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge