Gerdi vertelt | Help mijn man is klusser..

Mijn man is altijd al van het klussen geweest, als klein jongetje maakte hij al samen met z’n vader in hun achtertuin een zelfgemaakte hut. Maar sinds wij vorig jaar februari zijn wij verhuisd naar een mooie tussenwoning is het hek van de dam…

Het begon allemaal met..

Toen wij bijna 7 jaar geleden erachter kwamen dat ik zwanger was van Benthe moesten we natuurlijk snel een hele inboedel bij elkaar zien te krijgen. We kochten wat low budget spullen en kregen ontzettend veel van vrienden, familie en kennissen.. zo ontzettend fijn dat er zoveel mensen achter ons stonden en waarvan we verschillende dingen kregen. Maar een bed kochten we wel nieuw. Na een middagje rond de low budget woonwinkels kwamen we uit bij de Leen Bakker. Daar kochten we een goedkoop bed met goede (dus duurdere) matrassen. Helaas had dit bed onze eerste verhuizing naar onze tweede huurhuis al niet helemaal meer overleefd. Dus in ons huurhuis werd dit bed met allerlei schroeven en balkjes bij elkaar gehouden. Dus het eerste nieuwe wat we moesten aanschaffen was een bed. Toen kwam Hilke met het voorstel om het bed zelf te gaan maken…

Een bed van steigerhout

Na een rondje pinterest kwam ik een tof bed tegen van steigerhout. Maar omdat Hilke niet gelijk enorm enthousiast was over het bed deden we toch nog maar een rondje woonwinkels. Maar toen het aanbod goede stevige bedden vies tegenviel krabbelde hij langzaam terug en besloot hij zelf maar een bed te gaan maken. We kochten het hout en zodra we de sleutels hadden van ons huis vervoerden we gelijk het hout naar ons nieuwe huis. Terwijl ik samen met mijn moeder het huis poetste en wat muren verfden storte Hilke zich op het bed. In het weekend kwamen m’n schoonzusje en zwager helpen en zat het bed in now time in elkaar..

Van tafel op maat tot peuterbed

Na het bed maakte hij onder meer nog een bureautje voor de kids, een peuterbed, een wandbord en ga zo maar door. Een zoektocht op pinterest levert vaak weer toffe ideetjes op. Dus er staat nog veel op mijn verlanglijstje.. Maar ik ben niet de enigste die het is opgevallen dat hij zo handig is met hout. Waar het eerst begon met familie en vrienden waarvoor hij op bestelling iets maakte. Maakt hij ondertussen zelfs voor onbekende mensen allerlei dingen van steigerhout. Op zijn facebookpagina vind je nog veel meer leuke dingen van steigerhout.

Momenteel zijn we druk bezig om een leuke mudkitchen voor de kids te maken… heb jij ook een handige man die veel zelf maakt?

2 comments on “Gerdi vertelt | Help mijn man is klusser..

  1. Had ik dat maar! Mag ik ‘m een keer lenen? Nee grapje hoor. Mijn man is trouwens wel heel erg creatief en als hij wil kan hij het dan ook maken. Zo heeft hij een brandweerwagenbed in elkaar geknutseld voor onze zoon en heeft hij van een oude flipperkast een salontafel gemaakt. Ach, ik mag dus eigenlijk niet klagen.
    Roelina onlangs geplaatst…Knotsgekke aankopen bij KnotsknetterMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge