Gerdi vertelt | Toekomst droom een oud huis kopen

Ondanks dat we net een jaar verhuisd zijn dromen we stiekem al verder. Zowel manlief als ik dromen van een mooi oud huis ergens in een mooie landelijke omgeving..

Tussenwoning

Momenteel wonen we in een mooie ruime tussenwoning waar we 4 slaapkamers hebben, we hebben natuurlijk een extra kamer op zolder gecreëerd. Dus ruimte genoeg, de kids hebben een eigen kamer en we hebben nog een kamertje over als hobby ruimte. Ook zijn alle voorzieningen in de buurt zoals winkels, mijn werk en Benthe’s school zijn allemaal op fietsafstand.

Buitenleven

Zelf ben ik opgegroeid in een klein dorpje in Drenthe waar het bos bijna in de achtertuin was. Als kind vond ik dit heerlijk, lekker ravotten in het bos en een hele grote tuin tot je beschikking hebben. Toen ik 18 was verhuisde ik tijdens de zwangerschap van Benthe naar onze huidige woonplaats en werd ik verwend met de luxe om alle voorzieningen naast de deur te hebben.

Als de kids wat groter zijn willen we dan ook heel graag buitenuit gaan wonen, lekker de ruimte en het liefst vrij uitzicht! Samen vinden we het heerlijk om buiten te zijn, lekker in de moestuin te prutsen en ook de kids spelen het liefste buiten!

Foto’s van pixabay

B&B en/of Camping

Ondanks dat Hilke net is gewisseld van baan is zijn grote droom om een oude boerderij of huis ergens in de natuur op te knappen. Het werk als automonteur is iets wat hij echt niet z’n leven wil gaan doen. Naast een klushuis zou hij ook graag een bed en breakfast en/of camping willen beginnen. Vooral het klussen is natuurlijk wel aan hem besteed,  maar ook het werken op een camping lijkt hem geweldig. Het lijkt mij ook ontzettend gaaf om buiten uit te kunnen wonen en daarnaast een leuke baan voor Hilke te gaan creëren.

De komende jaren zullen we blijven sparen en verder dromen.. Hopelijk kunnen we over een x aantal jaar onze droom verwezenlijken. Wat zijn jullie toekomstdromen?

One comment on “Gerdi vertelt | Toekomst droom een oud huis kopen

  1. Heerlijke toekomstdroom, ik deel ‘m! Wij wonen nu ook in een superruime tussenwoning midden in het centrum van ons ons dorp n een bverkeersluw hofje. Eigenlijk enorm ideaal. Maar toch willen we graag naar een vrijstaande woning met net wat meer ruimte, tuin en vrijheid. Alleen wij zijn ook zo verwend met dat alles dichtbij zit. Of ik daar aan zal wennen?
    Roelina onlangs geplaatst…In LUV met de Zara capsule collectionMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge