Heerlijk slapen onder een nieuwe dekbedovertrek

Afgelopen december was het dan zover! Eindelijk kregen we de sleutel van ons huis! In huis hoefden we niet zo heel veel te doen en al snel konden we dus de meubels overhuizen en van ons huisje echt ons thuis gaan maken!

Dat begint al met een goede nachtrust in een mooie slaapkamer!
Via de televisie zag ik regelmatig een reclameblok voorbij komen van de dekbed discounter.
Ik wilde de kamers van de kinderen en ons ook in het nieuw steken met beddengoed en daar zocht ik onderstaande dekbedovertrekken u it.

Kamer Senn

Voor de kamer van Senn wilde ik een stoer dekbed. De kleuren op zijn kamer zijn neutraal en rustig (witte muren, laminaat vloer en een grijs rolgordijn). Er mocht dus best wat kleur in terugkomen! Persoonlijk vind ik groen een hele mooie kleur die je met veel dingen kunt combineren. Ik twijfelde tussen onderstaande dekbedden. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het groene jungle dekbed. Daarnaast vond ik het astronouten dekbedovertrek en het dinosaur overtrek ook erg leuk!

groen dekbedovertrek blond en bruin

Kamer Saar

Voor de kamer van Saar was ik er al snel uit! Ik had haar een prinsessenkamer beloofd, dus daar hoort ook een prinsessendekbedovertrek bij!
Helemaal passend bij haar roze met witte kamertje.

prinsessenkamer blond en briuin

En dan onze kamer nog!

Op de muren zat donkergrijs behang! Totaal niet mijn smaak! Omdat het best lange muren zijn (5 meter) wilde ik het ook niet te licht hebben, maar een warme sfeer creëren! We hebben op de muur bij de achterwand van ons bed gekozen voor een houtmotief-patroon. En op de muur waar we “tegenaan kijken” gewoon een effen witte kleur. Ik wilde dus ook een passend dekbedovertrek wat wel een warme sfeer zou toevoegen, maar ook niet te druk zou zijn!

Ik twijfelde tussen iets neutraals als bruin of iets kleurrijker. Het werd uiteindelijk blauw.

dekbed blauw

Boxspring

Tijdens mijn zoektocht naar leuke dekbedden viel mijn oog op de boxsprings die ze ook verkopen. Je kunt zelfs een boxspring leasen. Persoonlijk zou ik niet zo snel een box spring leasen, geld lenen kost (hoe je het ook went of keert) tenslotte geld. Maar als de nood hoog is, is het natuurlijk een mooi alternatief.

Ervaring dekbedovertrek van de dekbed discounter

De service van Dekbed discounter is goed! Toen mijn bestelling in de drukke decembermaand dan ook iets vertraging had opgelopen kreeg ik direct een mailtje. Ik geloof zelfs dat het er de volgende dag alsnog was! De prijs-kwaliteit verhouding van de dekbedden is ook prima! Ik had niet gekozen voor de duurste dekbedovertrekken en deze waren prima! De kleuren wel iets fletser dan op de foto’s maar totaal niet storend. De onderkanten van de overtreksets bevatten ook knoopjes zodat je deze dicht kunt maken! ideaal!

NOTE: Bovenstaande betreft een samenwerking. Hiervoor hebben wij producten toegestuurd gekregen. Dit heeft onze mening niet beïnvloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge