Hi there! Marianne stelt zichzelf voor

Hi!

Ik ben Marianne, bijna 31 (au!) en woonachtig in het prachtige midden van Nederland. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee prachtige kids Senn (2013) en Saar (2015).

In het dagelijkse leven werk ik part-time in de Horeca. De ene week 3 dagen, de andere week 4 dagen en bij drukte soms nog extra. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezinnetje, vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en probeer ik ook nog te gaan sporten. Mijn doel is 3x per week… (de realiteit is echter vaak 1x per week :))
Mijn blogs zullen voornamelijk over het dagelijkse leven en alles wat daarbij hoort gaan!

Liefs,
Marianne

IMG_1895

One comment on “Hi there! Marianne stelt zichzelf voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge