Persoonlijk | Hiep Hiep Hoera Benthe is 7 jaar!

Benthe 7 jaar

Hiep Hiep hoera! Benthe is vandaag 7 jaar.. Vandaag een brief aan onze grote meid, die afgelopen jaar veel nieuwe dingen leerde en zich zeer flexibel opstelde.

Alweer 7 jaar

7 jaar geleden werd ik met bijna 42 weken ingeleid en werd Benthe na een bevalling van 10 uur geboren. Het meisje wat mij op 18 jarige leeftijd moeder maakte is vandaag alweer 7! Alle clichés zijn waar, want de tijd met kinderen gaat zo snel.. Zelf kan ze niet wachten om ‘groot’ te zijn en ook te werken ipv naar school te gaan. Afgelopen jaar was voor Benthe er één met veel veranderingen op zowel school als thuis.

School

Een enorme verandering, want je veranderde in een echte grote meid die groep 2 na de zomervakantie verruilde voor groep 3! Lezen kon je al een beetje, maar sinds je in groep 3 zit gaat ze met nog zoveel meer sprongen vooruit. Ze is een echte boekwurm die graag in de bibliotheek nieuwe boekjes uitzoekt en graag puzzelt. Daarnaast is ze enorm creatief en knutselt ze heel wat af.

Wanneer ik vrij ben en ik Benthe ophaal bij school staat er altijd wel een vriendje of vriendinnetje naast mijn fiets samen met Benthe. Ze heeft een ontzettend leuke vriendjes en vriendinnetjes en speelt veel samen. Ze kan dan ook niet wachten tot ze volgend weekend haar feestje viert!

Thuis

Zoals jullie wel mee hebben gekregen waarschijnlijk is Hilke afgelopen zomer heel ziek geweest en heeft hij een tijd in het ziekenhuis gelegen. Toen is de ziekte van Crohn vastgesteld en het duurde een hele tijd voordat ze eindelijk de juiste medicatie vonden die aansloegen. Dit is voor Benthe best een heftige tijd geweest. Haar vader lag in het ziekenhuis, zij moest net beginnen in groep 3. Een hele verandering, maar wat heeft ze zich er goed doorheen geslagen, ze heeft echt getoond enorm flexibel te zijn en altijd vrolijk te zijn!

Ook haalde ze afgelopen jaar zowel haar A als haar B diploma. Na de zomer ging onze meid op hockey. Hockey doet ze met ontzettend veel plezier en het gaat ook steeds beter, want het is nog best lastig om te rennen, te kijken waar je teamgenoot staat en ook nog tegen de bal te slaan met je stick.

Kleine grote meid, ik hoop dat je een fijn jaar zult hebben. Een jaar vol met plezier samen met ons en je vriendjes en vriendinnetjes! 

One comment on “Persoonlijk | Hiep Hiep Hoera Benthe is 7 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge