Jee! of Nee! | Muurstickers op de kinderkamer

Sinds wij verhuisd zijn en Senn een hele gave grote kamer op zolder heeft gekregen, hadden wij eigenlijk nog niks aan zijn kamer gedaan…

Eindelijk aankleding op zijn kamer!

Wat kwam het toepasselijk uit dat wij voor Meermetstickers een artikel mochten schrijven over muurstickers! Eindelijk iets op die witte saaie muren!

Babykamer

In ons oude huis had Senn op zijn kamer ook een muursticker. Op de grijze muur stond heel stoer geschreven (of eigenlijk geplakt) Ik ben vet cool…Nadat Senn groter werd en zijn kamertje voor Saar werd wilde ik die tekst toch wat lieflijker maken. We haalden de letter van cool er af en daaroverheen plakten we houten letter met lief. Zo stond er ineens ik ben vet lief… Ook hier kun je terecht voor stickers voor op de kinderkamer! Met tekst of bijvoorbeeld een lief plaatje

Senn’s kamer

In dit huis wist ik nog niet exact wat ik met zijn muur wilde. Aan de ene kant wilde ik heel graag iets van een mooie schildering, poster of wat dan ook, maar aan de andere kant was een stoere sticker ook wel erg leuk!

Ik besloot de keus aan Senn te laten en hij koos voor een stoere muursticker!
Ik liet hem meerdere stickers en opties zien. Zijn keus viel op een zwart witte superhelden sticker. hij is momenteel dol op robots, dus ik dacht eigenlijk dat daar zijn voorkeur naar uit ging, maar hij koos toch voor de “superhero” Hoe kan dat ook anders als je zelf bijna een superheld bent! SuperSenn, SpiderSenn, BatSenn, IronSenn en zo kan ik nog wel even doorgaan 🙂

blond en bruin muursticker

Hoe werd de sticker verstuurd?

Netje opgerold in een stevige doos met gebruiksaanwijzing erbij!
De enige tip die ik zou meegeven is om er een rakel of spatel bij te bestellen als je die niet hebt.
Ik had er nog een liggen en daardoor kun je de stickers steviger aandrukken en dus netter aanbrengen!

Hoe ging het op plakken?

Goed! Het was vrij makkelijk. Je krijgt een heldere uitleg op papier erbij. Ook kun je op hun website een isntructiefilmpje bekijken! Die is nog duidelijker!
Nu kan ik me wel voorstellen dat je bij een grotere sticker wat meer moeite er mee hebt, maar als je hem met bijvoorbeeld washitape vastmaakt aan de muur kun je eerst de plaats goed bepalen door van een afstandje te kijken.

muursticker

Leuke weetjes over meermetstickers.nl

  • De muurstickers kunnen op vrijwel elk type muur binnenshuis worden geplakt. De stickers zijn voorzien van een niet-permanente lijmlaag waardoor de sticker eenvoudig te verwijderen is zonder schade aan stucwerk of schilderwerk.
  • Dankzij de applicatiefolie is de sticker in één beweging aan te brengen
  • De muurstickers worden in eigen productie gemaakt. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren tegen zeer scherpe prijzen.
  • Wil je een net iets ander ontwerp dan kunnen zij in vrijwel alle gevallen het ontwerp kosteloos aanpassen.
  • Je hebt de keus uit  meer dan 25 prachtige kleuren met een matte afwerking. De kleuren goud, koper en zilver zijn voorzien van een subtiele glitter.

Jee! of Nee!?

Een dikke vette Jee!
Senn is er blij mee en wij ook! Mocht ik in de toekomst weer een sticker nodig hebben voor bijvoorbeeld onze slaapkamer (die moet opnieuw behangen worden, na de lekkage van de badkamer) of voor bijvoorbeeld op de lange muur in de woonkamer zal ik zeker weer aan meermetstickers.nl denken!

muursticker blond en bruin

 

19 comments on “Jee! of Nee! | Muurstickers op de kinderkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge