Kerst bij Intratuin Duiven

Ja hoor! Het was weer tijd voor mijn jaarlijkse uitje!
Volgens mij had ik vorig jaar een jaartje overgeslagen, maar dit jaar ben ik er al 3x geweest.

Oke 3x voor de kerstshow naar Duiven gaan lijkt me wat overdreven als je de kerstboom nog niet eens hebt staan. Maar buiten de kerstshow hebben ze nu iets veel leukers, wat ik nog niet eerder ontdekt had bij de Intratuin.

Ze hebben gewoon een Monkeytown, Ballorig achtig iets! Een complete speeltuin voor kinderen zowel indoor als outdoor. De kinderen kunnen zich hier gewoon uren vermaken als ze willen! Dat is dus eigenlijk de reden waarom ik er al 3x geweest ben (in 1 week tijd, maar dat zeggen we maar niet hardop).

Oke nu even terug naar de kerst. Ik wordt altijd zo gelukkig van kerst! Het liefste zou ik de boom al opzetten zodra het ’s avonds weer donker wordt. Maar met pijn en moeite weet ik het voor elkaar te krijgen bij Danny zodra de sint het land uit is! Die heeft het liefste helemaal geen boom staan! Hebben jullie mannen daar ook last van?

Nadat het mij de vorige keer wat tegenviel, heb ik er dit jaar van genoten! Het is weer zo mooi. Voor de kinderen begint het al bij de dorpjes en de huisjes met de treinend ie rondrijden. Dat gaat verder als de bij de roltrap komt. Prachtige muziek en wat is het supermooi “aangekleed” . De hoofdkleuren zijn wit dit jaar. Dat zou mij niet direct trekken en je zou denken dat het enorm “koud” lijkt. Ik ben meer van de warmte. Maar ik kreeg toch echt een warm gevoel toen ik al dat moois zag!

kerst bij intratuin duiven

En als je denkt alles gehad te hebben kom je vlak voor de kassa’s de laatste attractie tegen. De draaimolen! Ook hier kunnen de kinderen zich in vermaken.
Na 3 rondjes zijn ze het nog lang niet zat! En ik? Ik word al misselijk als ik er naar kijk!

 

 

12 comments on “Kerst bij Intratuin Duiven

  1. Jaaaaaa, ik hou ook enorm van de Intratuin en zeker met kerst. Ieder jaar koop ik volgens eigen traditie twee kersthuisjes! Love it! En ze hebben ook leuke workshops voor de kerstdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge