Kinderkleding | De perfecte spijkerbroek voor kinderen

Name It, name-it, spijkerbroek, smalle jongens broek, broek, spijkerbroek kinderen

Om de zoveel maanden piepen de enkeltjes weer onder de spijkerbroek vandaan en is het tijd om weer opzoek te gaan naar nieuwe exemplaren.. Maar waar koop jij de perfecte spijkerbroek voor jullie kinderen?

Als kind had Benthe echt nog wel wat vetjes om haar beentjes, maar sinds ze is gaan lopen zijn die spekbeentjes veranderd in dunne sprietjes. Het kopen van goede aansluitende spijkerbroeken is dan ook lastig. Bij de standaard winkels zoals de Hema, H&M en C&A konden we niet meer slagen. Dan kom je al gauw uit op de duurdere merken, maar om nu >60 euro voor een kinderspijkerbroek uit te geven vonden we ook een beetje teveel van het goede.

Name-it

name-it, nameit, spijkerbroek smal kindje, slanke pasvorm

En toen liep ik een kinderkledingwinkeltje hier in het dorp binnen en liep ik recht op een tafel afgeprijsde spijkerbroeken van Name it af. Sindsdien koop ik met enige regelmaat voor zowel Benthe als voor Youri (die ook z’n spekbeentjes langzaam aan het verliezen is) de skinny jeans van Name-it. Ook de treggings zijn ideaal voor meisjes, ze zijn heerlijk strechie en zitten mooi aangesloten rond de benen.

Name It, name-it, spijkerbroek, smalle jongens broek, broek, spijkerbroek kinderen

Naast de vele soorten (spijker)broeken en andere leuke kinderkleding verkoopt Name-it heeft altijd een gevarieerde stoere collectie met vele vrolijke kleuren. Altijd verdwijnt er wel één of meer andere artikelen in mijn winkelmandje..

Tumble ’n Dry

tumble, tumble-'n-dry-sale, sale tumble 'n dry, outfit tumble 'n dry

Ook koop ik regelmatig spijkerbroeken van het merk Tumble ’n Dry, dit merk is iets duurder dan Name it. Maar deze broeken kunnen dan ook tegen een stootje en het merk maakt super leuke modelletjes. Dus ze gaan hier ook gerust aan als ze een dagje naar school moeten of we een dagje uit gaan! De spijkerbroeken zijn er in verschillende kleuren en wassingen! Echt eens wat anders dan een standaard blauwe spijkerbroek.

tumble 'n dry, tumble jeans, boy jeans, spijkerbroek

Voor zowel jongens als meisjes verkopen ze naast een slim fit model ook een extra slim fit model. Ideaal dus voor dunne sprietjes waar de broeken normaal heel erg afzakken. Mijn kids vinden de broeken echt het lekkerst zitten. Zodra hun Tumble ’n Dry broek weer in de kast ligt wordt deze gelijk ertussenuit gevist. Dus wanneer je nog op zoek bent naar een fijne spijkerbroek hou dan de tumble ’n dry sale goed in de gaten!

De kids groeien beide weer hard momenteel. Dus binnenkort moet ik de spijkerbroeken weer aan gaan vullen.. Waar kopen jullie graag de spijkerbroeken voor jullie kids?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge