Loungen en kamperen met Campz.nl + Winactie

loungen en kamperen

Wauw wat een fantastische zomer hebben we tot nu toe!
Dat mijn vakantie nog moet beginnen en het dan (waarschijnlijk, grote kans het blijft Nederland tenslotte) een heel stuk minder zal zijn dan nu houden we maar even achterwege.

Maar jeetje wat is dit lekker zeg! Vorig jaar genoten we nog van de Costa Balconia en dit jaar gaan we gewoon naar Tuinesië. Ik geniet er tot nu toe nog iedere dag van. De kinderen heerlijk aan het spelen in de tuin of in de buurt met de buurkinderen. En ik heerlijk aan het loungen met een goed boek op mijn heerlijke stretcher.
Het was altijd al een droom van me om heerlijk te loungen, maar op het balkon was dat gewoon niet haalbaar, hoe fijn was dan ook het aanbod van Campz.nl

Eindelijk loungen

Ik hoefde niet eens na te denken en surfte gelijk via de zoekmachine op hun website naar loungebedden. Ze hadden er vele in vele maten, prijzen etc. maar mijn voorkeur ging uit naar deze. De Lafuma Mobilier Siesta L Camping Lounger. Wat zo fijn is, is dat deze in verschillende standen te zetten is en een redelijk flexibel bedje heeft waarin je heerlijk kunt liggen!

Mijn vakantie moet officieel nog beginnen, maar ik heb er al heerlijk wat uurtjes in doorgebracht. Liggend met een goed boek in mijn handen of stiekem met mijn ogen dicht natuurlijk! Slapen kun je er dus ook goed op. Wat dus betekend dat je hem zelfs neer kunt zetten als er onverwacht visite blijft slapen! Oke je moet er geen nachten op slapen, maar een nachtje lukt zeker! Ook fijn is dat hij compact opgevouwen kan worden en dus makkelijk weggezet kan worden. Zo staat hij niet in de weg!

 

Kamperen

Omdat we niet op vakantie gaan en de mannen hier wel eens een echte mannenavond hebben en dan ook slapen in de woonkamer, kon ik het niet laten om ook een tent mee te bestellen! Hoe leuk en spannend is het om in de vakantie een keer in de tent een filmpje te kijken en daar te slapen! Ik weet zeker dat ze het super vinden! Nog even 2 weken geduld en dan heb ik ook vakantie dus als het weer het toelaat zullen we een heleboel plezier hebben van het loungebed en de tent!

Winactie

En weet je wat nou het leuke is?! We mogen jullie ook blij maken met een LED lantaarn! Ideaal voor op de camping, een avondje naar het strand of gewoon heerlijk in de tuin!

Laat onder deze post op Facebook of Instagram op een creatieve manier zien waarom jij deze lamp echt nodig hebt. Wie weet is deze dan voor jou!
De winactie sluit op zaterdag 5 augustus.

2 comments on “Loungen en kamperen met Campz.nl + Winactie

  1. Heerlijk! Ik heb zwangerschapsverlof tot oktober dus genoeg avondjes in de tuin te gaan! Met deze lamp wordt dat helemaal een feestje! Wijntje, spelletje, kom maar op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge