Day Zero Project | Maandupdate #2

Inmiddels ben ik 2 maanden bezig met mijn Day Zero Project! Ook deze maand heb ik weer een paar dingen gedaan. Niet heel veel maar ik heb toch weer wat geld in de spaarpot mogen doen.

Benieuwd wat mijn Day Zero Project inhoudt? Hier kun je mijn Day Zero Project vinden.

Behaalde doelen van afgelopen maand

  • Ook deze maand heb ik weer 24 uur mijn telefoon uitgezet. Dit keer zette ik hem op zaterdagavond na het eten uit en zondag na het avondeten deed ik hem weer aan. Ik merk dat ik hem eigenlijk niet heel erg mis. Het is meer een automatisme om je telefoon te pakken.
    Het is meer dat je niet even je telefoon kunt pakken om een foto te maken van bijvoorbeeld de kinderen of om iets op te zoeken op internet.
  • Ik heb het boek 100 gelukkige dagen uitgelezen van Fausti Brizzi. Wat zou jij doen als je te horen zou krijgen dat je nog 100 dagen te leven hebt? In dit boek telt Lucio terug van 100 dagen tot 0.  Inmiddels 2/10 boeken gelezen.
  • Een van mijn doelen was om 100 paginalikes op onze Facebookpagina te krijgen! En die hebben we gehaald! Whoehoe! 🙂 De volgende stap is 250! Daar gaan we voor!
  • Mijn schoonouders wilden laatst op een zaterdag langskomen. Ik heb ze gelijk gevraagd om ook te blijven eten. Ik heb lekker hutspot gekookt! Hiervan mag ik er dus ook 1 van de 5 afstrepen.

Alles bij elkaar mag ik deze maand toch weer 6 euro in de pot stoppen. Het zijn geen reuze bedragen, maar uiteindelijk spaar je ongemerkt toch wel een leuk bedrag na die 1001 dagen.

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je een Day Zero Project starten? Of heb je ooit ook zoiets gedaan? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen!

 

De gebruikte afbeelding komt van pixabay.com

One comment on “Day Zero Project | Maandupdate #2

  1. Ik heb het je 3 blogs omtrent dit project even doorgelezen en moet zeggen dat het mij ook wel wat zegt 🙂 Fijn om op die manier doelen die je wil bereiken te gaan halen & de motivatie lijkt me ook sterker op die manier.. Ik ga het ook overwegen!
    Kirsten onlangs geplaatst…Klaarzetten voor de SintMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge