Maandupdate Day Zero Challenge #1

Inmiddels ben ik 1 maand bezig met mijn Day Zero Project.
Wat mijn Day Zero Project inhoudt lees je hier

Welke doelen heb ik deze maand allemaal behaald?

Ik had mij voorgenomen om maar gelijk de eerste maand een maand lang niet uit eten te gaan, iets voor in huis te kopen of kleding te kopen. Ik kan je nu al zeggen dat dat deze maand gruwelijk mislukt is! Het ging eigenlijk heel goed!
Totdat ik jarig was en mijn man met mij uit eten wilde. Dat was al de eerste faal. Toen kwam de tweede faal… Saar had nieuwe schoenen nodig (noodzaak, dus telde niet vind ik… Maar toen zag ik zulke leuke schoenen voor Senn en kleertjes voor Saar dat ik dat allemaal maar gekocht heb… Gelukkig heb ik nog 5 maanden voor de herkansing…. Alhoewel het mij deze maand ook niet gaat lukken ivm onze vakantie…

Maar goed. Laten we ons richten op de doelen die wel behaald zijn.

 • Koop een spaarpot die niet open kan
  Check!
 • Maak een bullet journal
  Ik heb een schrift gekocht bij de Hema. Daar heb ik een weekagenda in gemaakt t/m eind 2017, ruimtes voor financiën, boeken die ik wil lezen, films die ik wil zien, sportdoelen die ik wil behalen, dit project uiteraard, blogideeen, doodle dingen etc.
 • Leer handletteren.
  Ik ben naar een workshop handletteren geweest. Die werd gegeven bij mij in de woonplaats en daar heb ik me voor opgegeven! Het was een klein groepje van ongeveer 10 – 12 personen. We hebben die avond meerdere schrijftechnieken geoefend. Daarnaast heb ik voor mijn verjaardag 2 handletter boeken gekregen! Ook in mijn Bullet Journal oefen ik ermee dus die is afgevinkt! Op Instagram kwam ik bij @marijketekent de #dutchletteringchallenge tegen. Ook daar oefen ik braaf mee!
 • Lees een boek van een schrijver die je nog niet kent. (1/10)
  Ik heb het boek ” zonder een woord” gelezen van Linwood Barclay.Wat als je hele familie spoorloos verdwijnt? Middelbare scholiere Cynthia Archer wordt op een ochtend wakker en ontdekt dat haar vader, moeder en broertje weg zijn. Er ligt geen briefje, er wordt niet gebeld. Er wordt gewoon nooit meer iets van hen vernomen. Vijfentwintig jaar later weet Cynthia, inmiddels getrouwd en moeder van een dochtertje, nog steeds niet wat er is gebeurd. Als ze te gast is bij een Spoorloos-achtig televisieprogramma komt alles in een stroomversnelling. Momenteel lees ik het boek 100 gelukkige dagen. Ook deze is van een schrijver die ik nog niet ken.
 • Inspireer 2 anderen met je Day Zero Project dat ze er ook 1 beginnen! (1/2)
  Vriendinnetje Sanneke vond mijn idee zo leuk dat ze er ook 1 begonnen is! Ook is ze samen met mij begonnen aan een Bullet Journal.
 • Kijk 15 films die je nog niet eerder gezien hebt. (2/15)                        Samen met vriendinnetje Emmy ben ik naar Bridget Jones Baby geweest! Wat was hij weer leuk! En zoals Emmy zei ,,Ik heb de billen uit mijn string gelachen”.                                             Ik heb samen met Danny op Netflix gekeken naar de film ARQ.      Gevangen in een lab en een tijdlus moet een ontredderd stel het opnemen tegen gemaskeerde overvallers en de energiebron beschermen die de mensheid kan redden.


Afgelopen maand heb ik totaal dus € 9,00 in de spaarpot gestopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge