Mama Challenge | Aankondiging

De afgelopen weken was het zowel op de blog als de social media kanalen enorm rustig.. We genoten optimaal van onze welverdiende (al zeggen we het zelf) vakantie.

Mama challenge 2017

Op een bloggersfacebookpagina kwamen we een super leuke challenge tegen die we graag met jullie willen delen. Merel van Lotus writings organiseert dit jaar deze challenge. Er doen meer dan 40 bloggende moeders die tien (of een deel daarvan..) challenges met jullie delen. Ondertussen zijn er al een aantal bloggers die een aantal challenges hebben uitgevoerd met leuke resultaten. Ook zullen wij de komende weken een aantal challenges met jullie delen, zodat de zomervakantie nog leuker wordt!

De uitdagingen tijdens de mama challenge 2017

  1. Picknicken
  2. Me-time
  3. Pimp je tuin of pimp je balkon
  4. Recept ijs of fruitwater
  5. Knutselen
  6. Waterpret
  7. Leukste speeltuintjes uit de wijk
  8. Zomerse OOTD
  9. Het regent!
  10. Gratis uitstapje

Ideetjes tot nu toe

We hebben onder andere leuke gratis uitstapjes voor jullie opgezocht, leuke zomerse OOTD, een idee voor me-time en waterpret! Dus vervelen doen wij onze deze zomervakantie nog niet.. Senn heeft nog 2 weken vrij en Benthe zelfs nog 4 week, dus nog genoeg tijd om jullie leuke ideetjes uit de mama challenge uit te voeren en hier op de blog met jullie te delen!

Welke bloggers doen mee?

Ondertussen hebben we al een aantal ideetjes voor jullie uitgewerkt en staan de eerste blogjes al klaar. De komende weken zullen we weer volop beginnen met bloggen en nemen we jullie weer mee in ons leven als werkende moeders!

Welke uitdaging moeten we zeker doen volgens jullie? Hebben jullie nog suggesties en/of onderwerpen waarover we verder zeker eens moeten gaan bloggen?!

 

One comment on “Mama Challenge | Aankondiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge