Meekijken met Gerdi #23 | Mooi weer, visite en vaderdag!

De week is alweer voorbij gevlogen, ik had weer eens een bijholteontsteking, kwamen mijn opa en oma op visite en genoot ook nog van het mooie weer!

Maandag

Als Benthe op school is fietsen Youri en ik gelijk langs de huisarts. Al voor de 3e keer dit jaar heb ik een flinke bijholteontsteking te pakken. Ik krijg weer wat nieuwe neussprays mee, in de hoop dat het wat verlichting bied.. Verder poets ik wat in huis en werk ik de stapel was weg..

Dinsdag

Dinsdag werkte ik een extra dagje.. Na een kort dagje kan ik om 15uur Benthe uit school halen en fietsen we langs de gastouder om ook Youri weer mee te nemen naar huis. ’s avonds kruip ik op tijd in bed, want ik heb komende nacht weer bereikbaarheidsdienst.

Woensdag

Heerlijk om niet opgeroepen te zijn, dus vandaag lekker een dagje thuis zijn! Manlief is ook vrij, maar heeft nog wat sollicitatiegesprekken. ’s middags komen mijn opa en oma gezellig langs op visite en horen we zoals altijd weer leuke verhalen over vroeger.. Ze hebben heel wat beleeft in Brazilië toen ze daar pas getrouwd naar toe emigreerden! Zo bijzonder dat Benthe en Youri nog vele grootouders gekend hebben en dat hun ook genieten van de verhalen. ’s avonds kruip ik vroeg in bed, want komende nacht heb ik weer bereikbaarheidsdienst.

Donderdag

Vannacht was ik er wel 2x uit om naar m’n werk te rijden, maar gelukkig was ik ook zo weer thuis! Wel ben ik een beetje uit m’n ritme, dus komt er niet zoveel uit m’n hand die dag. Ik speel lekker met Youri en samen doen we nog wat klusjes in huis. Benthe wil graag overblijven en dus kan de yumbox die gister binnenkwam gelijk mee.. ’s middags halen we Benthe uit school en doen nog een rondje centrum. We kopen een vaderdagcadeautje en we kijken voor nieuwe sandalen voor de kids. Youri was alweer uit z’n Teva’s gegroeid en Benthe haar slippers waren nu ook echt te klein. Gelukkig vonden we in de sale nog een paar nieuwe Teva’s voor Youri en voor Benthe een paar sandalen van Develab (echt het merk voor Benthe haar smalle voetjes). Maar pff waarom groeien de voeten van de kids zo hard.. Youri zit al in maat 26 en Benthe in 32, waar gaat dit eindigen!

Vrijdag

Vandaag weer een lange dag werken. De kids vermaken zich prima bij de gastouder en ik heb een drukke dag dus het is gelukkig zo half 6! Ik haal de kids snel op en daarna fietsen we naar m’n schoonouders. Daar eten we een hapje mee en blijven nog even plakken.

Zaterdag

Vandaag draai ik een weekenddienst. Het is wel lekker relax om op zaterdag te werken, in het weekend is iedereen wat relaxer en er zijn geen stamp volle spreekuren die gedraaid moeten worden. Vandaag loopt er ook nog een stagiair met mij mee, dus een extra hand! Na een druk dagje fiets ik rond half 4 weer naar huis om lekker te knuffelen met de kids.. We doen daarna nog wat boodschapjes en spelen nog wat in de tuin. ’s avonds houden manlief en ik spelletjesavond buiten..

Zondag

Vaderdag! De kids hebben op school en bij de gastouder flink hun best gedaan om iets moois te knutselen, ook hebben we nog een cadeautje. Na een ontbijt op bed doen we rustig aan.. ’s middags gaan we bij m’n ouders bbq-en. Het is echt heerlijk weer!

De week is weer voorbijgevlogen.. nog een paar week en het is eindelijk zomervakantie! Hopelijk is het dan ook nog lekker weer.. Hebben jullie al vakantieplannen?

One comment on “Meekijken met Gerdi #23 | Mooi weer, visite en vaderdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge