Meekijken met Marianne # | Pinksteren, werken, werken en werken…

Afgelopen week stond voornamelijk in het teken van werken! Verder hadden we een heerlijke tweede pinksterdag. Je leest alles in een nieuwe meekijken met Marianne!

Maandag

Vanochtend moest Danny onverwacht een paar uurtjes werken helaas. Als hij terug is gaan we naar mijn vader, tenminste dat is de bedoeling. we belanden i.p.v. bij mijn vader, met mijn vader bij de buren. We blijven daar gezellig de hele middag plakken en halen gezellig chinees. Na het eten gaan we naar huis en spelen we nog een potje Yahtzee.

Dinsdag

Vandaag een bezoekje aan de tandarts op de planning. Daarna Senn naar school gebracht, boodschappen gehaald, Senn weer opgehaald, gegeten en weer weggebracht. ’s Middags gaat Senn bij een vriendje spelen. Wel fijn, zo kan Saar even wat langer blijven slapen. Danny moet de avond ook werken dus komt niet thuis. Als de kinderen eenmaal slapen heb ik een heerlijk avondje voor mezelf.

Woensdag

de eerste werkdag deze week en zeker niet de laatste. We hebben een ontzettend druk weekend voor de boeg dus ik ben veel met de planning bezig. Senn mag ’s middags gezellig met het buurmeisje mee naar het krijspaleis en zo heeft Saar een rustig middagje met papa samen.

Donderdag

Het was weer zo’n nacht hoor…

Op het werk ook vandaag een drukke dag. Donderdags werk ik altijd alleen. Als ik dan onverwacht een partijtje mee moet draaien blijft mijn werk (wat vrijdagochtend klaar moet zijn) liggen. Ik vraag mijn broertje om een paar uurtjes op te passen en ga nog even snel terug naar de zaak om wat af te maken. Ook thuis werk ik daarna nog even door zodat alles voor de volgende ochtend klaar is.

Vrijdag

Vandaag een hele drukke dag op het werk. Halverwege de middag ga ik naar een event waar ik die avond en zaterdags aan het werk ben. Bij ons was dit weekend de Samenloop voor Hoop. Een mooi evenement met een 24 uurs wandeling voor het KWF Fonds! Als het donker is is worden de kaarsjes aangestoken en zijn er nog wat speciale optredens. Einde van de avond komen er nog veel mensen snel een hapje eten voordat de tentjes dichtgaan. Zo ga ik moe maar voldaan om 00.30 naar huis.

Zaterdag

Om 04.00 word ik wakker van Danny’s wekker. Ook hij loopt via zijn werk mee met de Samenloop. Hij had gekozen voor de tijd van 04.30 tot 06.00 uur. Om 7.00 is hij terug en kruipt nog even lekker bij mij in bed. 10.00 ben ik weer aan het werk. En krijg eind van de ochtend nog even bezoek van Danny en de kindjes. Voor de kinderloop waren er ook Disneyprinsessen waarmee we nog even op de foto zijn gegaan. We werken de hele dag door en om 19.00 is het afgelopen. Gelukkig konden we tussendoor een hoop opruimen waardoor ik om 19.30 lekker op het fietsje naar huis zit. Ik drink nog gezellig wat, regel een vaderdagcadeautje en val daarna als een blok in slaap…

Zondag

Danny moet vanochtend lesgeven dus ik doe lekker rustig aan met de kindjes. Ze spelen heerlijk op het balkon en in huis terwijl ik lekker wat op het balkon chill. In de middag moet ik nog een aantal uurtjes werken en we sluiten de dag heerlijk af met een barbecue bij onze tante. De kindjes hebben daar vanmiddag gespeeld omdat Danny ook nog een dansvoorstelling van zijn werk had… De rest van de avond werk ik wat aan dit weekoverzicht en lig ik vroeg op bed… ik ben kapot!

Volgende week mogen jullie weer meekijken met Gerdi!

One comment on “Meekijken met Marianne # | Pinksteren, werken, werken en werken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge