Mijn week in een notendop #2 | Ziek jongetje, lekker nazomerweer en een familieuitje

Nadat Marianne vorige week aftrapte met ons nieuwe item op de maand “Mijn week in een notendop” deze week een overzicht van mijn week. Youri was ziek, we genoten van het lekkere weer en hadden een familieuitje!

Ziek jongetje

Youri begon de week helaas ziek.. Vorige week heerste er bij de gastouder al een vervelend virus en ergens hoopten we dat het ons huisje voorbij ging.. Maar helaas maandag had Youri ineens hoge koorts, spuugde hij ons bed onder en hing als een zielig vogeltje de hele dag op de bank. Hij wou niets: geen eten, heel weinig drinken en vooral veel slapen. Gelukkig knapte hij dinsdag rustig op en at hij woensdag weer als vanouds! Gelukkig bleef het de rest van ons gezin bespaard en is Youri weer helemaal de oude.

Lekker nazomerweer

Wat knapte het weer lekker op aan het einde van deze week. Na die paar weken herfstweer was een lekker warm zonnetje heel erg welkom. Ik heb namelijk kinderen die graag buiten spelen en wanneer het zonnetje schijnt zijn ze dan ook buiten te vinden. Helaas voor mij was dit mijn werkweek dat ik woensdag, donderdag en vrijdag werkte.. Maar bij de gastouder speelden ze heerlijk buiten en dit weekend ook thuis.

Ook kan Youri z’n hart echt helemaal ophalen met alle kranen, trekkers e.d. hier in de buurt. Er wordt namelijk een school gesloopt en een hele nieuwe weg achter ons gemaakt. Dus iedere dag wil hij wel een rondje op z’n driewieler!

Familie uitje

Toen de pake (oftewel opa) van Hilke nog leefde vierden we ieder jaar de verjaardag van pake en beppe met een lekker etentje. Vorig jaar is de pake van Hilke helaas overleden en dus hebben we het uitje vorig jaar overgeslagen. Dit jaar hebben we beppe verrast met een leuk etentje met al haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen bij de koppenjan. Dit is echt een aanrader als je in de buurt van Jubbega bent. De kids hebben zich prima vermaakt in de speeltuin (waar we zicht op hadden vanaf het terras/binnen) en met heel speelgoed binnen. Iedereen heeft heerlijk gesmikkeld van de steengril en al het andere lekkers..

Dit was mijn eerste week in een notendop! Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer afgelopen week(end)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge