Mijn week in een Notendop # 8 | Werken, Culinair eten en een fijn weekend

Blond en Bruin Notendop #8

Wat deden we veel deze week! En wat een fijn weekend! I love it! Lezen jullie weer mee in een nieuwe notendop?!

Maandag
Omdat ik een paar weken geleden helaas gezakt was voor mijn motorrijbewijs stond er vandaag weer een lesje op het programma. Saar speelde heerlijk bij onze tante en ze haalden samen Senn op van school. Na het avondeten gaan we nog even langs bij mijn collega. Als we straks verhuisd zijn nemen we een poesje (kitten) van haar over, dus we gaan even knuffelen met MAUI! Later meer over MAUI!

Blond en Bruin MAUI
Rechts is MAUI

 

Dinsdag
Saar is afgelopen dagen erg onrustig en opstandig. Ik hoop dat het komt doordat ze vorige week niet helemaal fit was. Ook de nachten gaan weer bagger. Vandaag heeft ze haar dag dus ook niet. Op school kom ik ’s middags een moeder tegen die mij voor de 3e keer met een schreeuwend en krijsend kind het schoolplein ziet opkomen… Vol medelijden zegt ze “ze heeft echt haar dag niet he”. Na schooltijd halen we snel papa op van het werk en hebben we afgesproken bij ons nieuwe huis! We willen de kinderen ook even laten zien waar we gaan wonen en nog wat dingen opmeten. Daarna doen we nog een boodschapje en is het weer tijd voor zwemles.

Woensdag
Vandaag de eerste werkdag deze week. We hebben een nieuw ordersysteem op het werk. Dat is erg wennen en kost nog veel tijd omdat niet alles er in staat. Buiten wat vergaderingen om ben ik daar best druk mee.
Saar is vandaag heellief geweest… Tot ik thuiskom. Haar bui slaat meteen om en ze is weer boos en opstandig. We besluiten culinair uit eten te gaan en lopen naar de snackbar 😀

Donderdag
Ook vandaag weer een werkdag. Na werktijd haal ik Saar op bij het KDV. Ze is erg blij me te zien en ze heeft het weer heel goed gedaan gelukkig. De nachten gaan nog steeds ruk. Heel toevallig vroeg oma of Saar vanavond al kon komen. Dan hoef ik morgens niet zo te haasten voordat ik Saar bij oma afzet. Ik maak dankbaar gebruik van dit moment. Senn had vandaag weer zwemles! Hij heeft eindelijk zijn eerste kikkercertificaat! Wat is hij trots!

Vrijdag
Uitgerust word ik wakker. Ik heb alle tijd om met Senn op te starten en hem naar school te brengen. Na werktijd haal ik de kids weer op bij oma en gaan we nog even naar de stad. Senn mocht een kleine transformeren uitzoeken en we vonden dat Saar ook nog wat leuks mocht uitzoeken. Als een echte prinses koos ze natuurlijke mooie prinsessenschoentjes.

Zaterdag
Saar had vannacht een goede nacht! Om n uur of 6 werd ze pas wakker en is daarna lekker bij ons gekropen. Op dat tijdstip heb ik er niet zo’n moeite mee dat ze bij ons komt liggen. Danny is vandaag een dagje werken. ’s Morgens doen we heerlijk rustig aan. Saar kan zichzelf weer heel goed vermaken, we halen de boodschappen en gaan we langs bij mijn vader. ’s Middags halen we papa op van het werk en gaan we nog even naar de woonboulevard. In de avond als de kids lekker op bed liggen kijken wij 3 afleveringen van Broadchurch op Netflix! Heerlijk!

blond en bruin Saar

Zondag
Saar heeft wederom een goede nacht. Rond half 8 komt ze bij ons! Heerlijk! Danny gaat sporten vanochtend en wij gaan samen met mijn broertje even langs bij mijn oma! Smiddags lopen we een stuk met de kinderen, worden er cakejes gebakken, pakken we alvast wat verhuisdozen in en gaan we nog even bij mijn schoonouders langs. ‘Avonds doen we vrij weinig.

blond en bruin cakejes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge