Eindelijk is hij daar! De nieuwe Iphone

nieuwe iPhone

Eindelijk is hij daar! De nieuwe iPhone
Ik kan niet wachten tot ik hem in mijn armen kan sluiten! Afgelopen jaar was niet mijn beste jaar op iPhone gebied dus ik beloof plechtig dat ik er dit keer heel goed voor zal zorgen!

Waar ging het mis?

Het is dinsdag. Vandaag hoef ik een dagje niet te werken. Omdat ik al een tijdje een raar buitje onder mijn oog heb zitten, heb ik een afspraak gemaakt bij de huisarts. Samen met mijn dochtertje ga ik naar de afspraak toe. Gelukkig blijkt het niks ernstigs te zijn. Waarschijnlijk iets van een verstopte talgklier. Weg laten halen is een optie, maar dat geeft een groter litteken dan het bultje laten zitten waar hij zit. Blij en opgelucht verlaat ik de praktijk weer. Ik pak mijn telefoon en stuur mijn man een berichtje met het goede nieuws. Ondertussen gaat mijn dochter er vandoor. Ik leg mijn telefoon samen met het blaadje van de dokter op het dak van de auto en ga achter haar aan. Ik zet haar in de auto, stap zelf ook in en rijd naar huis.

Als ik uitstap wil ik mijn sleutels en telefoon pakken. He! Dat is gek! Waar is hij nou? Toevallig staat mijn broertje thuis op de parkeerplaats. Hij belt me, maar we horen hem niet.
Shiiiiiiiiiiiit! Ineens zoeft er een beeld in mijn hoofd voorbij. Ik heb hem op het dak van de auto gelegd toen ik mijn dochter achterna ging! Shit, shit, shit! Mijn broertje stapt in en we rijden de weg nog een keer. Allebei goed kijkend, maar helaas niet gevonden. We rijden door naar de school van mijn zoontje want die is inmiddels ook uit! Nadat we hem opgehaald hebben besluiten we toch nog een keer op zoek te gaan. Inmiddels hadden we al e.e.a. geprobeerd te achterhalen via zoek mijn iphone, maar ook dat was zonder resultaat helaas. Naja, je raad het al… NOOIT meer gevonden!

En toen ging het nog een keer mis!

Gelukkig ligt er thuis in de kast nog de oude iPhone 6 van mijn man! Ik besluit deze te gebruiken en er extra zuinig op te zijn… Dat ging ook goed! Welgeteld 7 hele weken! Wat er toen gebeurde is  nog bijna dommer dan hem op het dak van je auto te leggen! Ik stak hem in mijn kontzak en ging naar het toilet. Nietsvermoedend doe ik mijn broek naar beneden. Totdat ik een grote plons hoor! Ik weet gelijk hoe laat het is en kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan! Wat is dat superstom zeg! Er zat niets anders op dan mijn telefoon in een bak met rijst in de zon te zetten en te duimen dat hij het weer ging doen… Maar helaas… Deze deed het ook niet meer. Zo jaagde ik er in 2 maanden tijd toch zo 2 iPhones doorheen!

Voordat ik dus die supermooie nieuwe telefoon mag hebben, moet ik van mijzelf eerst bewijzen dat ik het waard ben om zo’n duur toestel te hebben.

Wanneer is de nieuwe iPhone verkrijgbaar?

  • Iphone 8 en 8s – Zijn al te bestellen!
  • Iphone X – Bestelbaar vanaf 27 oktober

Vergeet niet een mooi beschermhoesje mee te bestellen! Omdat ook de achterkant van glas is, is hij nu nog kwetsbaarder!

Paar leuke weetjes;

  • Dit keer is er niet 1 toestel uitgekomen, maar zijn er 3 iPhones op de markt gekomen.
  • De iPhone 8, 8s en X (vernoemd naar de allereerste iPhone die 10 jaar geleden uit kwam).
  • Ze kunnen alle 3 draadloos opgeladen worden.
  • De iPhone 8 en 8s zijn in 3 kleuren leverbaar, de iPhone X slechts in 2
  • Er zit geen homeknop meer op de iPhone X.
  • De iPhone X heeft gezichtsherkenning ipv een vingerafdruksensor
  • De iPhone X heeft de beste camera en je kunt er animoji’s mee maken (emoticons n.a.v. jouw gezichtsuitdrukkingen.)  Een goede camera op de telefoon is voor mij heel belangrijk. Veel van onze foto’s in onze blogs zijn met de telefoon gemaakt.

 

 

One comment on “Eindelijk is hij daar! De nieuwe Iphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge