Review | Purpuz Planner 2017

Door Clen van Purpuz zijn wij benaderd om een nieuwe planner uit te testen. Dit is naast een agenda een planner voor maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse doelen! Een super leuk en interessante planner voor een werkende en studerende moeder, die daarnaast ook nog een druk sociaal leven heeft!

Purpuz Planner

De Purpuz planner is de eerste agenda die jou in balans je doel laat halen. Met deze planner krijg je meer grip op je drukke leven. De planner is ontworpen om in balans je doel te halen, helpt stap voor stap je doel te stellen en te plannen. Doormiddel van motivatie, inspiratie en reflectie zorgt de planner ervoor dat je doel ook behaalt. De Purpuz agenda zorgt voor een gebalanceerde, gelukkiger en succesvoller leven!

De planner werkt volgt 8 planning tools. Dat zijn acht simpele stappen om je dromen te visualiseren, te ordenen, doelen te stellen, een planning te maken, te reflecteren en terug te kijken op de afgelopen maand. Deze planning tool is op een handige overzichtelijke verwerkt in deze agenda! Want ook je werk/school en sociale verplichtingen kun je ruimschoots kwijt in deze agenda!

Mijn ervaring

Ik kreeg de agenda vorige week toegestuurd en was gelijk enthousiast toen ik het pakje opende! Het eerste wat mij opviel was het mooie maar simpele design. Een mooie grijze canvas kaft met mooie rosé gouden letters.

Het principe van de agenda is goed uitgelegd en ik heb mijn eerste doelen ook al opgesteld voor januari. Wat ik vooral erg fijn is dat de planner je echt handvaten bied om je planning ook echt te volgen en is het overzichtelijk terug te vinden. Ook is er genoeg ruimte om aan het eind van iedere dag een kleine reflectie te maken over de dag.

Aan het einde van iedere maand worden er een aantal vragen gesteld die je kunt beantwoorden. Een voorbeeld “Waar ben ik op dit moment het meest trots op”, een mooie vraag die ook leuk is om terug te lezen aan het eind van het jaar!

Naast persoonlijke doelen ga ik ook doelen stellen specifiek voor de blog. Wij zijn natuurlijk nog maar vier maanden aan het bloggen, maar worden steeds enthousiaster en beginnen er echt een ritme in te krijgen. Dus nieuwe doelen stellen is zeker goed! Ik ben in ieder geval enthousiast en benieuwd hoe het echt is om de agenda te gebruiken!!

Aanschaffen

De planner kon je op de website van Purpuz bestellen. De Purpuz planner kost 34,99 incl. verzendkosten in NL. Daarnaast kun je de planner ook gratis downloaden! Bijvoorbeeld als je een keer een maand de Purpuz wilt uitproberen

Ik vind de purpuz een leuke en functionele agenda, die daarnaast je doel laat stellen zowel privé als zakelijk! Hebben jullie al een agenda aangeschaft voor 2017? En welke gebruiken jullie?

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd

 

3 comments on “Review | Purpuz Planner 2017

    1. Als het goed is kun je nu wel de foto’s aanklikken om ze te vergroten. Ik had al een goedkope simpele agenda van de Hema gehaald die ga ik denk ik er gewoon naast blijven gebruiken voor mijn werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge