Review | Creative Use Of Technology | Houten horloge

Creative Use Of Technology staat voor originele en persoonlijke houten producten! Wij mochten een aantal producten voor jullie reviewen. O.a een voor ons opmaat gemaakt houten horloge.

Wat was het een feestje om de spullen uit te pakken! Alle producten zijn met liefde en zorg ingepakt, want om ieder product zat nopjesfolie. Om het horloge en de oorknopjes zaten eveneens een mooi doosje, zodat het weggeven nog leuker wordt.

Houten horloge

Houten horloge

Al een tijdje stond een nieuw horloge op mijn verlanglijstje. Toen we een berichtje kregen of we een product uit de webshop van Creative Use Of Technology wilden testen was de keus heel snel gemaakt. Een mooi houten uurwerk met een leren bandje.

persoonlijk houten horloge

En hoe leuk is het dat je op de achterkant van het horloge een eigen tekst kunt laten graveren?! Ik koos voor de namen van manlief en de kids, zo draag ik ze altijd bij me als ik op pad ben.. Ook kun je kiezen voor een datum of een leuke quote!

Houten oorknopjes

houten vogel oorbellen

Benthe heeft sinds een half jaar oorbellen en steeds vaker wil ze ‘andere’ oorbellen in. Daarom koos ik voor haar deze super schattige ‘vogel’ oorknopjes. De oorknopjes zijn licht, gemaakt van hout en het stekertje van nikkelvrij metaal. De knopjes gaan makkelijk in en uit en zijn fijn om te dragen (aldus Benthe).

Nog veel meer leuke producten

Ze hebben naast de sieraden en horloges nog veel meer leuke producten. Van wandklok tot onderzettertjes en van tekstbord tot lamp. Zo zochten we nog een leuk tekst voor aan de muur en een notitieboekje (voor nieuwe ideetjes voor de blog) uit.

Ook hebben ze houten telefoonhoesjes die je zelf kunt ontwerpen. Zo kun je je naam of die van je kinderen erin laten graveren. Of kies je uit één van de vele voorbeelden op de site, er is voor iedereen wel wat wils!

De webshop van Creative Use of Technology is een goede tip voor een ieder die een origineel en persoonlijk cadeautje zoekt voor een verjaardag of de decembermaand!

Dit artikel bevat opgestuurde producten, dit heeft onze mening niet beïnvloed.

4 comments on “Review | Creative Use Of Technology | Houten horloge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge