Review | Powerbank de ideale gadget voor een (bloggende) moeder

De smartphones worden steeds uitgebreider en ook de batterij gaat steeds langer mee.. Maar mijn Phone (2 jaar oud) is toch na een werkdag echt leeg en als ik thuis ben wel eerder. De powerbank is dan de ideale oplossing!

Powerbank als oplossing

Via de webshop gsmoplader.nl kregen we de vraag of we een powerbank wouden testen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen, want welke moeder (en helemaal de bloggende moeders) herkend het probleem niet van de altijd lege telefoon? Daarom kregen we Powerbank Powerstar opgestuurd. Bij het uitpakken werd ik gelijk enthousiast over de kleur en het formaat. Een sterke powerbank is meestal groot van formaat, maar deze past met gemak in de tas in een klein vakje.

powerbank

Heel handig als je een dagje uit gaat met gezin, weekendje weg of wanneer je op reis gaat. Altijd twee volle batterijen achter de hand. Ik gebruik hem voornamelijk wanneer ik weer eens vergeet mijn mobiel van te voren op te laden of als ik een lange dag van huis ben. Je stopt hup de lader in je Phone en de powerbank en laden maar.. Daarnaast kan deze bank ook de Ipad opladen, wat autoritjes met vervelende kinderen tot het minimum beperkt.

powerbank iphone

Ik vind de powerbank echt ideaal, hij gaat gemakkelijk mee in de tas en na een halve dag laadt hij de telefoon snel weer vol en kan ik weer volop foto’s maken, concepten voor blogjes typen en natuurlijk contact houden van Marianne over blogzaken.

Opladers / Adapters

Wie herkend het probleem van de altijd weggeraakte opladers niet? in de webshop vind je een hele ruime keuze in opladers, snoeren en complete sets. Voor ieder merk/type telefoon vind je een goed oplader. Deze laders zijn ook echt compatible met de merken, dat in tegenstelling tot goedkope snoeren die een paar procent geven en dan niet meer verder laden.

De powerbank beschreven in dit artikel hebben we ontvangen. Dit heeft onze mening niet beïnvloedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge