Review | Telefoonhoesje + Winactie!

header telefoonhoesjes

Weet je nog dat ik laatst schreef dat ik zo’n kluns ben met mobiele telefoons? En dan met name de iPhone die ik in 2 maanden tijd er twee keer doorheen jaagde?

Wees gerust, ik heb het niet nog een keer gedaan!
Ik zei toen ook dat het heel belangrijk is om een stevig telefoonhoesje om je te hebben.
Wij mochten er een paar testen!

Allereerst het telefoonhoesje voor de iPhone.

Gerdi heeft een iPhone 5 en daar heeft ze heel veel schik mee! Een goed en stevig hoesje is dus zeker een must!

Gerdi koos voor een eenvoudig transparant/wit hoesje met een afbeelding erop. Persoonlijk vind ik dit erg mooi wanneer je bijvoorbeeld een witte telefoon hebt of bijv. roségoud. Als je een zwarte telefoon hebt is dat toch gauw wat minder mooi.

Wat mij als eerste opvalt is dat het hoesje heel mooi strak aansluit om de telefoon. Fijn is dus dat dit hoesje net over de randjes sluit! Mocht hij vallen dan zijn de opstaande randen de eersten die de grond raken en niet het glas of de behuizing van de telefoon.

De knoppen (behalve die voor stilstand) zijn allemaal afgesloten en reageren goed en snel als je deze indrukt! Ook voelt deze telefoon nog steeds net zo licht aan met het hoesje erom en past hij met gemak in je broekzak!

Dan het hoesje voor de Huawei

Ik wilde heel graag een telefoonhoesje met portemonnee functie! Ideaal om een aantal pasjes in mee te nemen. Voor het werk moet ik vaak de auto in en uit en dan is het makkelijk om bijvoorbeeld je rijbewijs bij de hand te hebben ipv. los in je broekzak of dat je een tas mee moet nemen!

Wat me opvalt aan het hoesje is dat hij stevig aanvoelt en ook mooi aansluit! Ook zit er een magnetisch flapje bij waardoor je telefoon niet zomaar open valt als je hem bijvoorbeeld alsnog laat vallen. Ook is de achterzijde erg dik. Hierdoor ligt je telefoon wat dieper in het hoesje. Toen ik dan ook een foto ging maken kwam er zogezegd een groene waas over de foto. De weerkaatsing van het flitslicht en het groene hoesje! Ontzettend zonde!
Als ik een foto wilde maken moest ik eerst de telefoon uit zijn hoesje halen! Niet heel erg handig.
Mijn collega heeft met haar telefoon een soortgelijk hoesje. Daar is alleen de uitsparing voor de camera veel groter en zit ook op een andere plek. Zij heeft dan ook geen waas over haar foto’s.

Ik nam contact op met de leverancier en mocht gelukkig een nieuw hoesje uitkiezen. Ik durfde het niet nog een keer aan om een portemonnee-hoesje te kiezen, dus koos ik voor een softcase hoesje.
Een doorzichtig hoesje met spiegelfunctie aan de achterkant. Altijd makkelijk om als vrouw zijnde een spiegel binnen handbereik te hebben.
net als bij de het hoesje voor de iPhone zijn de knoppen afgeschermd en hebben de open ingangen (koptelefoon + laden) een beschermflapje. Vuiltjes worden hierdoor dus beter tegen gehouden!

Wat ook fijn is dat dit hoesje net over de randjes sluit! Mocht hij vallen zijn de opstaande randen de eersten die de grond raken. iets meer bescherming biedt dat dus ook! Een grappig detail is dat er op dit hoesje aan de achterkant een soort van ring zit! Hierdoor kun je de telefoon schuin omhoog, of op zijn kant zetten. Handig als je bijvoorbeeld een filmpje of vlog aan het kijken bent. In mijn geval is het ook handig om je vinger erdoor te steken voor iets meer veiligheid. Ook is deze iets handzamer dan het portemonnee-hoesje. Deze past makkelijker in je broekzak.

De uitslag

Alle 3 de soorten hoesjes zullen wij zeker aanbevelen! Als enige kantekening bij het portemonnee-hoesje is dat hij voor de Huawei niet geschikt is. Heb je een ander soort telefoon? Dan zou ik hem zeker aanbevelen!

Winactie!

Omdat wij zo enthousiast zijn over de hoesjes mogen we één van onze volgers blij maken met een shoptegoed van 20 euro te besteden op hoesjes-outlet.nl! Een nieuw telefoonhoesje kan iedereen wel gebruiken..

  • Volg ons op Facebook
  • Volg hoesjes outlet op Facebook
  • Laat in een reactie hier of op Facebook achter waarom jij juist een goed telefoonhoesje verdiend. Laat dus je grootste blunder in een reactie achter..

Dit artikel betreft een samenwerking waarvoor wij producten hebben mogen testen.
Dit heeft onze mening niet beïnvloed. 

2 comments on “Review | Telefoonhoesje + Winactie!

  1. Wat een supermooie hoesjes zeg! 😉 Ik doe graag mee aangezien mijn huidige hoesje bijna versleten is… En zeker onmisbaar aangezien mijn telefoon door alle drukte nog wel eens uit mijn handen valt hihi..
    Leuk kado voor onder de boom, superleuke actie!
    Groetje Ilsiee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge