Shoplog | Action, Xenos en Bart Smit

Afgelopen zondag was het koopzondag in ede. Omdat ik nog wat cadeautjes nodig had en geen zin dit last minute te doen op vrijdagavond besloot ik om even in mijn eentje naar Ede op en neer te gaan! Ook was de Action geopend. Anders was ik niet eens gegaan. 

Action

Als eerste ging ik naar de Action! Binnenkort gaan we nog naar vrienden en ik wilde een leuk cadeautje samenstellen voor ze. Ook doe ik mee aan de #littlechristmasswap van Swapaddicted op Instagram en daarvoor ging ik ook op pad! Bij de Action kocht ik een hele boodschappentas vol voor € 33,00. Wat had ik daarvoor?

action

 • 4 Roze mandjes om de ladekast van Saar weer wat te ordenen. Omdat ze nu af en toe ook ondergoed draagt had ik daar nog geen juist mandje voor. Ook kunnen haar leggings en maillots nu in een mandje. De grote mand heb ik nu in haar kast liggen, maar nog geen bestemming voor.
 • 3 houten plankjes met prikkers. Erg leuk om zo je hapjes te serveren met bijv. een verjaardag! Aanstaand weekend is Danny jarig dus kunnen we ze mooi uitproberen!
 • 100 Waxinelichtjes, thuis waren de waxinelichtjes op. Ook decoreer ik ze regelmatig met washitape om bijv. cadeau te geven. Heb je mijn DIY hierover al gelezen? Deze komen dus zeker van pas!
 • Een vosje met vacht. Mijn swapmaatje gaf aan dat ze houdt van natuurlijke producten en veertjes, vachten enzo dus deze kon ik niet laten staan.
 • Zilveren en Gouden decoratie kerstboompjes.
 • Decoratielint.
 • 8 Blauwe rustieke kaarsen. 2 Voor mijzelf en de rest om weg te geven!
 • 4 Glazen theelichthouders.
 • Houten kerstknijpertjes. Leuk om bijv. een kaartje aan op te hangen of een cadeautje mee aan te kleden.
 • Een houten kralenslinger met naturel en roze kralen. Deze knip ik doormidden, haal de roze kraaltjes er tussenuit. Rijg deze weer aan elkaar, doe er wat knijpertjes of hangertjes tussen  en je hebt 2 ontzettend leuke hangers! Gerdi schreef hier al een keer een DIY voor. Benieuwd geworden? https://www.blondenbruin.nl/blog-gerdi/diy-woonslinger/
 • Een houten onderbord om bijv. kaarsen op te zetten.
 • Doorzichtige zakjes met een plakrand om bijv. een cadeautje in te stoppen.

Bart Smit

Ik bracht eerst de tas maar naar de auto voor ik verder ging! Ik moest nog een cadeautje voor Senn voor Pakjesochtend. Dit vieren wij aanstaande zaterdagochtend. Bij de Bart Smit slaagde ik voor een Transformer. Ik wilde eigenlijk iets anders halen, maar hij speelt zo graag en veel met zijn transformers dat me dit beter leek. Qua prijs maakte het niet veel uit. Hij heeft al zoveel verschillend speelgoed dat ik het beter vond om wat te kopen van iets wat hij al heeft dan weer iets nieuws te gaan sparen.

transformer
Megatron!

 

Hema en Xenos

Ik liep nog even snel de Hema in. Daar vond ik de schattige haarspeldjes met ijsjes erop! Lief he!

Toen door naar de Xenos. Daar kocht ik de rest van de spulletjes voordat ik voldaan weer naar huis ging.

 • 3 Stempels. Handmade with love, xxx-jes en Veel liefs.
 • 3 zwarte kalligrafeer stiften.
 • Een bolletje wol in gebroken wit.
 • De houten hangertjes met sterretjes en kerstbomen.
 • De houten veren hangers.

xenos

Na de Black Friday was dit voor mij een Black Sunday 🙂
Voorlopig kunnen we weer vooruit.

One comment on “Shoplog | Action, Xenos en Bart Smit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge