Shoplog | Primark, H&M, Hema

Vorige week ging ik even een pan terug brengen bij mijn schoonmoeder. Mijn schoonzusje had wel zin om te shoppen. Senn had ook nodig nieuwe broeken nodig dus ik vond het een prima plan! We besloten om lekker naar Arnhem te gaan. Vandaag dus een shoplog online!

Als eerste zijn we natuurlijk naar de Primark geweest! Daar kocht ik het meeste! Daarna zijn we nog bij de Hema en de H&M geweest. Ook daar kocht ik voor beide kinderen wat!

Saar

Voor Saar vond ik EIN-DE-LIJK een leuke winterjas! Nu had ze steeds de reserve jas aan die van de onderbuurmeisjes geweest is, maar ik kon gewoon steeds geen leuke vinden! Ook kocht ik er een heerlijk wit “ijsbeer” vestje voor haar, een zwarte bikerbroek en een zwart shirtje met zilveren letters er op! Ik liep tegen een heel lief zacht ochtendjasje aan dus deze nam ik ook mee. Samen met nieuwe sokken. Ook kocht ik er nog leuke kerst haaraccesoires.

Bij de Hema vond ik een sjaal en een muts samen voor 1,00! Daarvoor kan ik ze zelf niet maken! De muts vind ik niet zo leuk, dus zal ik niet zoveel gebruiken denk ik. De sjaal vond ik wel leuk! Bij de H&M kocht ik nog wat basic shirtjes (zwart + wit) en een blauw vest.

 

Voor Senn kocht ik Bij de Primark 2 broeken. Bij de H&M kocht ik nog een grijze broek, een zwart-grijs gestreept basic shirtje en hij vond zelf een batman-lego shirt die hij heel graag wilde hebben. Bij de Hema nam ik ook nog nieuwe hemden mee voor hem.

Mezelf

Voor mezelf een nieuwe broek, een lekkere dikke panty en een gebreide jurk!

Voorlopig hebben de kinderen en ik niks meer nodig en zal ik mij inhouden met shoppen! Hoe vaak per jaar / seizoen kopen jullie nieuwe kleding?

2 comments on “Shoplog | Primark, H&M, Hema

  1. Je hebt leuk geshopt! Voordat ik kinderen had shoptegoed ik elke week nieuwe kleding nu is dat helaas een stuk minder voor mijzelf. Voor de jongens ga ik nog wel geregeld iets shoppen, vooral Deon want hij groeit snel!
    Batboy onlangs geplaatst…Een nieuw bedMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge