Shoplog | woonaccessoires

We wonen hier nu ongeveer een jaar en ik was nog niet helemaal tevreden over de plank boven onze bank en ook de muur achter de TV kon nog wel wat aankleding gebruiken. Daarom ging ik op zoek naar leuke betaalbare accessoires.

Kwantum

Bij Kwantum hebben ze tegenwoordig ook echt super leuke accessoires. Ik kocht er een leuke metalen cactus, een witte & en wat leuke witte en houtkleurige fotolijstjes.
metalen cactus: 2,50
witte &: 2,50
fotolijstjes: 3 euro per 3

Desenio

Van mijn schoonzusje kreeg ik de tip van deze mooie website vol met posters. We bestelden gelijk maar 4 zodat de verzendkosten gratis waren. Ik kocht een mooie uilen poster voor in de woonkamer en nog wat leuke posters voor op het plankje van de kids en de plank boven de bank.

Uil 50x70cm: 26 euro
Tekst & pootjes 21 x 30cm: 6 euro per stuk
Veertje 13 x 18cm: 3 euro

Basiclabel

Toen wij hier kwamen wonen hing er nog een plankje aan de muur en omdat we de kleur graag wouden behouden hebben we het plankje laten hangen. Nu vond ik de muur nog best wel kaal, dus hebben we ervoor gekozen om nog een plankje erbij te kopen. Gelukkig hebben we nog goed contact met de oude bewoners en wist zij nog waar ze het plankje had besteld. Dus zo gezegd zo gedaan, we hebben een mooie Woood Fotoplank erbij besteld. De fotoplank is 120cm lang en kost 15.95 incl verzendkosten.

Hema

Natuurlijk moesten de mooie posters van Desenio nog een mooie lijst, dus na een zoektocht bij verschillende winkels vond ik uiteindelijk bij Hema de juiste maten.
21×30: 4 euro per stuk
50×70: 15 euro

Onze muur is weer wat vrolijker en zo komt er steeds meer sfeer is huis! Waar kopen jullie leuke woonaccessoires?

 

One comment on “Shoplog | woonaccessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge