Sinterklaas | Verlanglijstje maken

blond en bruin verlanglijstje

Kunnen jouw kinderen niet wachten tot pakjesavond? Willen ze zoveel vragen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, of wil je gewoon lekker freubelen met de kinderen? Dan is onderstaande ideaal!

Samen met de kinderen maakte ik een sinterklaas verlanglijstje. We hadden laatst vroeg gegeten, de kinderen waren gedoucht en ik vond dat ze al genoeg beeldschermtijd gehad hadden. Toevallig hadden we het grote sinterklaasboek meegenomen bij de Intertoys.
We krijgen geen folders meer door de brievenbus dus hadden de kinderen het redelijk makkelijk met maar 1 boek. Daar staat overigens al meer dan genoeg in!

Ik gaf ze allebei een groot wit vel en we gingen aan de slag. Bladzijde voor bladzijde keken ze wat ze leuk vonden en knipten we uit wat leuk was. Omdebeurt plakten we de plaatjes op hun papier. Dit is ook ideaal om bijvoorbeeld aan de opa’s en oma’s / ooms en tantes te laten weten. Senn en Saar gaf ik ook een eigen kinderschaartje zodat ze de makkelijke plaatjes zelf konden knippen.

blond en bruin verlanglijstje blond en bruin verlanglijstje blond en bruin verlanglijstje

Op school werken ze nu ook met het sinterklaasthema. Heel toevallig had Senn gisteren dus ook gekozen voor de knutselhoek en maakte hij een zak vol cadeautjes!

verlanglijstje sinterklaas blond en bruin

 

Maken jullie ook verlanglijstjes met de kinderen?

One comment on “Sinterklaas | Verlanglijstje maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge