Verhuizing | Ons huis is ons thuis

Afgelopen maanden hebben jullie al vaker een update gehad over onze verhuizing en de weg ernaartoe, wat er allemaal mis kan gaan en hoe de kinderen erop reageerden. We kunnen wel zeggen dat ons huis ons thuis is!

Thuis

Vanaf het moment dat we de sleutel kregen voelde dit huis al als thuis! Het enige wat we hebben hoeven doen is de meubels overhuizen en onze slaapkamer te behangen. De rest was al bijna helemaal naar wens. Er zijn nog wat dingetjes die we willen veranderen, maar daarover later meer! Er moet natuurlijk wel wat te doen blijven!

Het is zo fijn om gewoon een tuin te hebben en dat de kinderen buiten kunnen spelen! Zeker nu het weer mooier weer begint te worden. Samen gaan ze naar de speeltuin bij de opa’s en oma die ook hier wonen. Mijn vader woont om de hoek en Danny’s vader woont in het andere blok in deze straat! De kinderen kunnen dus heel makkelijk zelf even langs bij opa of oma!

Industriële look

Heel graag wilde ik een industriële look creëren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vind dat dat aardig gelukt is! De muur had al een warme taupe-achtige kleur. Via Facebook market kwam ik onze kast tegen. Perfect voor in ons huis! 2 industriële “poten” en steigerplanken ertussen. Het TV meubel (van IKEA) is van zwart draadstaal met een houten bovenkant.

blondenbruin kast industrieel blondenbruin zithoek

Leefkeuken

Omdat we zo’n grote leefkeuken hebben, wilde ik graag een grote tafel waar we heerlijk met familie of vrienden aan kunnen zitten. In eerste instantie gingen we voor een tafel met buisframe van Jorgs, maar die kon uiteindelijk niet binnen het termijn geleverd worden waar we op gehoopt hadden. Toen kwamen we er achter dat het neefje van Danny bij een meubelmaker werkt en zo is het balletje gaan rollen. Binnen 1 week stond er een prachtige tafel bij ons thuis met een zwart stalen u frame en een bijpassend bankje. Heerlijk om zo’n stamtafel in huis te hebben! Dat maakt het plaatje helemaal compleet!

blondenbruin stamtafel

Dromen

Toen we dit huis kochten had ik 2 dromen. Een daarvan was dat het mij heerlijk leek als het ging sneeuwen en we lekker met de kinderen door de sneeuw konden wandelen, sleetje rijdend langs de familie en gewoon lekker in de tuin sneeuwballen te gooien! Hoe had ik kunnen weten dat dat al zou gebeuren op de dag dat we gingen verhuizen en de paar dagen erna! De eerste dag in ons huis hebben we genoten van het uitzicht en de vallende mensen! Shame on me! Naast ons huis is een tunneltje, bijna iedereen ging op dezelfde plek in de bocht bijna onderuit met zijn fiets, niet hard, maar gewoon lekker glijden!

blondenbruin woonkamer

Mijn andere droom was dat het toch wel heel fijn zou zijn als we “net als vroeger” weer een keertje op echt ijs konden schaatsen! Voor ons huis loopt een sloot. De laatste keer dat ik op natuurijs geweest ben was denk ik 8 jaar geleden. En ja hoor! Ook dat konden we dit jaar! Onze eerste winter in dit huis en we konden schaatsen op de sloot waar ik als klein kind ook uren geschaatst heb! Zo bijzonder!

Ons huis is ons thuis

Vanaf dag 1 hebben we geen spijt gehad. We wonen hier met heel veel liefde.
Het is zo fijn om weer in de buurt te wonen waar we allebei opgegroeid zijn en waar we allebei onze eigen herinneringen hebben. Zo fijn om daar nu samen nieuwe herinneringen te maken! De eerste herinnering van ons samen in deze buurt is al van bijna 11 jaar geleden! Onze eerste kus vond zo ongeveer voor onze voordeur plaats! Het scheelt maar een paar meter 🙂

ons huis is ons thuis

Wij gaan nu nieuwe herinneringen maken in ons huis in deze fijne buurt! Het is goed om weer “thuis” te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge