Bruiloft | Wat trek je aan naar een bruiloft?

wat trek je aan naar bruiloft

Binnenkort trouwt mijn broertje, een feestelijke dag die in het teken van de bruid en bruidegom staat. Ook wij als zus, zwager, nichtje en neefje willen natuurlijk leuk voor de dag komen, maar wat trek je aan naar een bruiloft?

Man

Traditiegetrouw komen de meeste daggasten in een pak naar een bruiloft. Nu heeft Hilke wel een pak in de kast hangen (van onze eigen bruiloft), maar is hij niet iemand die dat vaak draagt. Ik denk dat hij zal gaan voor een nette broek met een nieuw overhemd (of misschien wel zijn trouwoverhemd, die speciaal op maat is gemaakt). De outfit wordt natuurlijk af gemaakt met een paar schoenen en een mooie riem.

outfit man bruiloft

links: Venti
midden: Esprit
rechts: Riem&Co

Vrouw

De meeste vrouwen op een bruiloft dragen een jurkje, maar soms zie je ook een mooi broekpak of een mooie rok. Maar nu is de vraag natuurlijk wat trek ik zelf aan naar de bruiloft?! Dat is nog wel de grootste vraag.. Ik denk dat ik ga voor een leuke jurk die netjes is, maar ook losjes. Ik ben niet iemand die vaak nette jurkjes draagt, dus het moet allemaal (vooral als je kinderen mee hebt..) wel comfortabel zitten. Als vrouwelijke gast kies je geen witte jurk, mits de bruid van tevoren aangeeft ze geen wit zal dragen op de dag. Daarnaast kies ik voor een wat langere jurk, want je wilt natuurlijk wel netjes voor de dag komen!

Bruiloft jurkjes

links: Bonprix
midden: Esprit
rechts: Street One

Kinderen

Benthe is af en toe echt een meisje meisje en vind het heerlijk om in een prinsenjurk rond te lopen. Dus voor haar komt er hoe dan ook een leuk zwierig jurkje.

jurkjes bruiloft meisje

links: Creamie
midden: Le Chic
rechts: Esprit

Youri loopt het liefst in een t-shirt en (jogging)broek. Maar dat is natuurlijk niet echt het juiste ‘bruiloftsmateriaal’. Maar hem helemaal in pak hijsen vind ik ook niet bij hem passen. Daarom kiezen we voor hem een simpele, maar nette outfit.

outfit jongen bruiloft

links: WE
midden: Esprit
rechts: Weloveties

Wat trekken jullie aan naar een bruiloft? Gaan jullie ook voor een leuke jurk/rok of dragen jullie een broek?

9 comments on “Bruiloft | Wat trek je aan naar een bruiloft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge